Seksinippe Heidi Klumilt ja teistelt kuulsustelt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidi Klum
Heidi Klum Foto: SCANPIX

Huffington Post toob välja kuue naiskuulsuse huvitavad mõtted seksi kohta.

Katseta uusi asju

«Mõned inimesed on uute asjade katsetamisel väga aldid ja teised jällegi on igavad. Kui sulle meeldib natuke pöörasust, siis ära karda seda magamistoas välja näidata ja lase enda sees olev väike saatan välja. Proovige rollimänge või kasutage kostüüme – võid kindel olla, et see tasub end kuhja ära. Alati pole tavaline kõige parem.»

Heidi Klum

Ära karda siivutut juttu

«Ma tean, et paljude jaoks on voodis siivutuste ütlemine raske – nad ei tea, mida öelda, millal öelda, kuidas alustada ja millal lõpetada. Lisaks arvavad nad, et nad kõlavad naeruväärsena ja alguses see võibki nii olla. Ajapikku kõhklused aga kaovad ja sa mõistad kui palju paremaks seks tänu siivutuste rääkimisele muutub.»

Olivia Munn

Ära kunagi teeskle

«Magamistoas ei tohi mitte kunagi teeselda (nii orgasme kui ka muud). Seks on hea vaid siis kui sa naudid seksikas olemist. Teesklemine pole mitte kunagi seksile kasulik.»

Cameron Diaz

Ära valeta endale oma ihade kohta

«Mõnikord võid sa valetada oma sugulastele ja sõbrannadele, et sul on kodus kõik korras. Ära aga kunagi valeta oma vagiinale.»

Olivia Wilde

Eksiga seksimine polegi alati nii halb mõte

«Minu arvates on eksiga seksimine isegi hea mõte, kuid vaid siis kui sa tead, et sa ei näe teda uuesti ega te ei helista üksteisele. Seks on üks võimalus talle näidata kui palju sa pärast temast lahkuminekut seksirindel õppinud oled või see võib olla ka vihaseks, kus sa end tema peal seksi kaudu välja elad. Eksiga seksimine on jube mõte aga siis kui sa loodad, et järsku polegi teie vahel kõik läbi.»

Rashida Jones

Lohutusseksist võib kasu olla

«Ma arvan, et lohutusseksis pole mitte midagi halba. Mõnikord on see ainus võimalus kellestki üle saamiseks. Ma olen olnud nii lohutatav kui ka lohutaja ja sellest pole midagi halba tulnud. Mõnikord seda lihtsalt on vaja.»

Ari Graynor

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles