Maailma veidraimad viisid orgasmi saamiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas teadsid, et orgasmi võib saada lihtsalt selle peale mõeldes või trenni tehes? Allpool toodud orgasmid tunduvad küll väljamõeldised, kuid teadlased kinnitavad, et sellised viisid orgasmi saada tõesti eksisteerivad.

1.     Orgasmid trenni tehes

Indiana ülikoolis läbi viidud uurimus tuvastas, et mitmed naised said orgasmi trenni tehes. Milline suurepärane kombinatsioon: salenemine ja nauding ühe korraga! Kuigi pole veel tuvastatud, millised harjutused just täpselt orgasmi esile kutsuvad, aitavad kõige suurema tõenäosusega jooga ja harjutused kerele. Võtmesõnaks on suur korduste arv, kirjutab ajakiri Women’s Health.

2.     Öised orgasmid

Orgasmi on võimalik saada ka magades. REM-une ehk unenägude une nägemise staadiumis võib vere vool vagiinasse suureneda, tänu millele orgasm tekibki.

3.     Nibuorgasmid

 «Nibude stimuleerimine vabastab hormooni oksütotsiin, mis põhjustab emakas ja vagiinas samu kokkutõmbeid, mis ka orgasmi ajal tekivad,» seletab günekoloog Christiane Northrup. Ta lisab: «Nii voolab suguelunditesse rohkem verd, mis võibki orgasmi esile kutsuda.»

4.     Mõttejõu orgasmid

Lady Gaga on väitnud, et ta suudab end orgasmi viia vaid selle peale mõeldes. Seksiterapeut Gina Odgeni sõnul on see võimalik: «Selleks tuleb kombineerida hingamist ja fantaasiat ning enda suguelunditele tugevalt keskenduda.»

5.     Sünnitusorgasmid

Tuleb välja, et sünnitades on võimalik kogeda sama tunnet nagu siis, kui see väike tegelane sigitati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles