Kas sina suudled õigesti?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suudlemine on paarisuhte juures üks loomulikumaid asju, kuid tihti esineb olukord, mil partnerit küll armastatakse, kuid suudlemine temaga pole nauditav ja mõnus. Miks? Sest inimesed suudlevad sageli valesti!

Eesti suurima jooga-ja tantrakooli juht Moses Maimon ütleb, et suudlemine on nii oluline, sest selle kaudu jagatakse intiimsust ja saadakse omavahel lähedasemaks, kuid tihtipeale inimesed suudlevad häbiväärselt valesti, vahendab alkeemia.ee

Suudlemine pole Mosese sõnul lihtsalt huulte ja keele kontakt, vaid midagi palju sügavamat ja ilusamat. Tantras on suu kui uks inimese sisemusse ning kuna suu sees olev nahk on tunduvalt tundlikum ja õrnem kui põse peal olev nahk, siis on õrn, rahulik ja õige suudlemine eriti oluline.

Suudlemine võib olla isegi nii intiimne ja kaunis, et võib tekitada orgasmiga sarnaselt eufooriat ja mõnutunnet. Seepärast tasuks oma suudlemisoskus kriitiliselt läbi analüüsida ning vajadusel partneriga teemast avameelselt rääkida, sest suudlemine on paarisuhte juures sama oluline kui kallistamine, seks ning muu intiimne lähedus.

• Peamine viga, mida inimesed suudeldes teevad, on liigne agressiivsus ning pealetükkivus. Õige suudlus peaks olema õrn ja partnerit tunnetav.

Tõeliseks suudluseks peab aega võtma, unustama ümberringi toimuva ning keskenduma partnerile. Pane aeg seisma ja vii partner kosmosesse!

• Suudlus näitab, kas inimesed sobivad omavahel või mitte, kehakeemia ei valeta. Seetõttu on suudlemise oskamine eriti oluline.

Keele kasutamine olgu läbimõeldud ja põhjendatud, mitte suvaline ega pealetükkiv. Sa ei taha ju keelega oma partnerile hambaarsti mängida!

• Samuti jälgi oma huulte asendit, et see oleks partneri omaga sarnane. Liiga lahtine suu tekitab tunde, nagu tahaksid partneri ära süüa, liiga kinnine suu ei anna aga võimalust piisavaks intiimsuseks.

Alusta suudlust õigesti! Nii nagu kogu suudlus peaks olema pigem õrn ja hell kui agressiivne ja pealetükkiv, peab ka suudluse algus olema rahulik, tundeline ja täis armastavat intiimsust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles