Sidruni ja peterselliga marineeritud broileri kintsuliha

Ants Uustalu
Ants Uustalu
:

Rannamõisa kokk Ants Uustalu õpetab, kuidas marineerida broileri kintsuliha.

1 pk broileri kintsuliha

50 g lehtpeterselli, tükeldatud

2 küüslauguküünt, tükeldatud

1 sidruni koor ja mahl

Oliiviõli

Sool, pipar

Sega kõik marinaadi ained kokku ja vala kintsulihale.

NB! Soola ja pipart lisa enne grillimist.

Kirjuta toimetajalePrindi
Artikli märksõnadretseptkana
Samal teemal
Sisuturundus
Saada meile vihje!
Nägid midagi huvitavat? Saada meile kiri, video või pilt siit!
Viimased uudised
VideoKõik
TervisKõik
ReisKõik
Horoskoop
Top lood
Top kommentaarid
48h populaarsemad teemad
PostimeesKõik
Elu24Kõik
MajandusKõik
SportKõik
TallinnKõik
NaineKõik
TarbijaKõik
MaailmKõik
ArvamusKõik
UudisedKõik
VIIMASED GALERIID
Arhiiv
Liitu Postimehe uudiskirjaga ja ole kursis päeva olulisimate uudistega!
Vali omale meelepärased teemad:
Aitäh, et liitusid
Postimehe uudiskirjaga!
Juba homme jõuab esimene uudiskiri sinuni.
TAGASI POSTIMEHE LEHELE