Mida lemmikjalanõud su kohta paljastavad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teemandid ja šokolaad võivad küll olla tüdruku head sõbrad, kuid tegelikult on tüdruku parimaks sõbraks tema jalanõud. Kujuta ette, et su lemmikjalanõud oskaksid rääkida. Mida nad siis küll sinu iseloomu kohta ütleksid?

Stiletod

Sa ju tead, et tikk-kontsad põhjustavad seljavalu ja on ka halvad su jalgadele, kuid kui sa siiski ei suuda nende kandmisest hoiduda, oled sa impulsiivne, enesekindel ning pead end seksuaalselt külgetõmbavaks. Kuna sa naudid tähelepanu, võivad inimesed pidada sind pealiskaudseks ja hellitatuks, kuid su enesekindlus ütleb sulle, et nad eksivad.

Madalad kingad

Kui su lemmikuteks on madalad sandaalid või baleriinikingad, paistad sa teistele sõbraliku ja armsana, paljudele meestele aga õrnana! Lisaks võid sa paljudele tunduda kui inimene, kes ei salli suuri muutusi.

Tennised

See, kui sa armastad enamiku riiete juurde valida tennised, et tähenda, et sa poleks naiselik. Öeldakse, et naised, kes kannavad tihti mugavaid tenniseid, on emotsionaalselt stabiilsed. Lisaks ei ole neil probleem näidata välja kellessegi kiindumist, kirjutab portaal iDiva.

Kiilkontsaga kingad

Kiilkontsaga kingad näitavad, et sa oskad tasakaalustada seksikust ja mugavust. Kiilkontsi armastavad naised on tavaliselt otsekohesed ja võimukad. Suhetes hindavad nad kõrgelt usaldusväärsust.

 Saapad

Üllatuslikult võivad saapaid armastavad naised tunduda teistele pisut egotsentrilised! Lisaks paistavad sellised naised umbusalduslikud, iseseisvad, sõltumatud, targad ja tundlikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles