Kuidas kasutada juukseõli?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Juukseõli on eriline ilutoode. Selle peamine eesmärk on juukseid intensiivselt toita ja elustada, kuid see pole veel kõik.

Õli hõlbustab soengutegemist, kaitseb juukseid UV-kiirte ja stiliseerimisega seotud kuumakahjustuste eest ning aitab ennetada katkiste juusteotste teket, õpetab Genius Beauty.

Juukseõli märgadesse juustesse

Kõige populaarsem viis, kuidas juukseõli kasutada, on lisada seda niisketesse juutsesse pärast pesu. Nõnda kaitseb see juukseid kõige paremini kuumuse eest, kui hakkad neid fööniga kuivatama. Juukseõli saab lisada ka juuksevärvi, šampooni või palsami sisse, et see toote omadusi võimendaks.

Juukseõli kasutamine pärast stiliseerimist

Kui oled soengu pähe teinud ja soovid juukseõli kasutada, siis on hea teada, et õli niisutab lokke ja paneb need läikima. Kui turgutad soengut juukseõliga, saad muretult minna ka randa või basseinipeole, sest õli kaitseb juukseid nii päikese, kloori kui ka merevee kahjulike mõjude eest.

Juukseõli enne magamaminekut

Juukseõli saab kasutada ka maski asemel. Kanna seda juustele kogupikkuses enne magamaminekut. See nipp aitab hästi turgutada kahjustatud juukseid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles