Kümme seksikat trikki, mis tegelikult mehi ei eruta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Filmides ja raamatutes võivad õrritavad sõnumid ja paljastavad riided mehi hulluks ajada, kuid päriselus?

«Mehi ei rahulda kunagi naised, kes püüavad meeste tähelepanu nappide rõivastega ja kes veedavad arutult aega peegli ees end imetledes,» ütleb psühholoog Cammi Balleck portaalis Woman’s Day. Mehe libiidole võivad hävitavalt mõjuda ka õrnad märgid, mis sinu arvates võivad tunduda seksikad.

Liigne meik. Meestele meeldivad naised, kes on kaunid ja viimistletud välimusega. Tumedad huuled, suitsusilmad ja paks krohvikiht panevad ta mõtlema: «Kes on see naine paksu meigikorra all?» Doktor Ballecki sõnul meeldivad meestele naturaalse välimusega naised. «Hea maitse on külgetõmbav, liialdamine peletab mehed eemale,» selgitab ta.

Seksi planeerimine. Ulakad sõnumid võivad panna mehepoja vere vemmeldama, aga kui paned ühtlasi paika kindla kellaaja, millal ta peab valmis olema, siis mõjub see liigse survestamisena. Ära ole vihjeid tehes liiga täpne, kellaajale mõtle omaette.

Tulede kustutamine. Sel on oma põhjus, miks mehed eelistavad jalgpalli vaatamiseks HD-telereid – nad on visuaalsed olendid, selgitab suhteekspert ja psühholoog Jane Greer. Ka seksi ajal tahab mees näha võimalikult palju. Ära keela talle seda. Sinu ebakindlus võib rikkuda mehe seksisoovi. Kui ere valgus tekitab sinus ebakindlust, süüta põlema mõned küünlad või hangi öölamp.

Selja küüntega kraapimine. «See, mis filmides tundub kirglik, võib päriselt olla väga valus,» selgitab doktor Pepper Schwartz. Hetke ajel võid seda kogemata teha, aga ole ettevaatlik, et sa talle viga ei teeks. Selle asemel võiksid meest haarata sõrmeotstega, jäta küüned mängust välja.

Teesklemine. Tõsi, orgasmi saamine ei ole kõigil naistel lihtne. Täpsemalt kulub keskmisel naisel tippu jõudmiseks 20 minutit. On naisi, kes arvavad, et lihtsam on mehe meeleheaks orgasmi teeselda. «Mees tõlgendab seda teisiti. Ta arvab, et sa pole siiras,» sõnab doktor Greer. Kui mees tunneb, et sa valetad kõige intiimsemal hetkel, siis saab ta aru, et ei tähenda sulle suurt midagi. Anna talle teada, millal oled erutunud, kuid ära teeskle orgasmi kui seda tegelikult ei tule.

Aluspükste tähtsus. Jätad mehega välja minnes püksikud koju ja ta võib arvata, et see on päris seksikas. Aga kui lähed aluspüksteta arsti juurde, tööle või trenni? Enamik meestest ei tunneks end väga mugavalt, teades, et abikaasa lippab ringi, saba paljas. Doktor Greeri selgitusel jätab see mulje, et oled liiga... kättesaadav. Seda nippi võid kasutada ainult erilistel puhkudel oma mehe pärast, et temas vastavat tuju tekitada.

Purjutamine. Reklaamides näeme sageli alkoholi kaunite naiste klaasides, mis võib jätta mulje, et joomine on seksikas. Doktor Balleck nendib, et kui tunnedki alkoholi tarbides end vabamalt, siis pead olema väga ettevaatlik, et mitte sellega liiale minna. «Kui naine on purjus, siis muutub ta ebameeldivaks ja teda on piinlik kõrvalt vaadata,» sõnab ta. Selles pole midagi seksikat kui mees peab naist koju talutama või tema piinlike väljaütlemiste pärast vabandama.

Õrnukese mängimine. Mõned naised kujutavad ette, et kui nad mängivad jõuetuid tobukesi, siis tunnevad mehed end kõrval kõikvõimsana. Niimoodi jantides võib mees hoopis arvata, et oled saamatu ja rumal. See võib eemale peletada mehe, kes ei taha olla lapsehoidja rollis. «Meeste arvates on tark naine palju seksikam,» sõnab Balleck. Lase tal aidata, kui tõesti vajad seda, olgu siis probleem keeruka tööülesande või kraanikausi parandamisega. Meestele meeldib probleeme lahendada. Kui aga saad asjaga ise hakkama, siis tee seda.

Vahekorra juhtimine. Seal on suur vahe, kas annad mehele seksi ajal vihjeid või kamandad voodis kõiki protsesse. «Anna talle vihjeid selle kohta, mis on mõnus,» soovitab doktor Schwartz. «Sa ei taha, et ta tunneks end voodis käpardina, kelle iga liigutust peab juhtima ja kes vajaks arvukaid õpetussõnu. Naise võimutsemine magamistoas ei ole seksikas. Selle asemel, et midagi keelata või teda konkreetselt käskida, näita oma tegevusega välja, mis sulle meeldib ja ütle, kui ta on leidnud üles täpselt õige koha. Tal on palju parem meel teada, et ta on teinud midagi õigesti selle asemel, et ütled talle otse, mis ta tegema peab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles