Välimusega seotud apsud, mida esimesel kohtingul vältida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Esimene kohting on suurepärane võimalus endast hea (või halva) esmamulje jätmiseks. Me kõik soovime esimesel kohtingul näha välja veatud ja seetõttu toob portaal How About We välja viis välimusega seotud viga, mida kindlasti vältida.

Eriti kõrged kontsad

Kontsad muudavad su jalad pikemaks ja peenemaks ja see on seksikas. Kontsadel komberdamine nagu vastsündinud hirv ei ole aga seksikas. Eriti siis kui su kohting toimub vanalinnas ning sa pead kõndima mööda munakiviteed.

Väga julge meik

Paljudele meist meeldiks proovida erkkollast silmalainerit või neoonroosat huulepulka, kuid esimesel kohtingul meigiga eksperimenteerimine pole just parim mõte. Selle asemel, et just nüüd proovida värvilisi ripsmepikendusi, vali tagasihoidlik meik.

Liiga kitsad riided

Pole ju lõbus minna uhkesse restorani kui su kleit on liiga kitsas, et seal ühtegi hõrgutist proovida või isegi hingata.

Üliedevad soengud

Kui on midagi, mida me õppisime filmist «Kõiges on süüdi Mary», siis on see tarkusetera järgmine: enne kohtingut ei tohi oma juustega liiga palju mässata. Sarnaselt su meigile peaks ka su soeng olema lihtne. Jäta naistele mõeldud Mohawk-soengu tegemine mõneks teiseks päevaks.

Dressipüksid

Pole tähtis, et su dressipüksid võivad olla valmistatud üliluksuslikust kašmiirist ja maksta rohkem kui mõne inimese kuupalk, kohtingul neid kanda ei tohi. Välja arvatud siis kui teie kohting on tõeliselt sportlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles