Miranda Kerr: ma ei söö friikartuleid, sest need teevad mind laisaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miranda Kerr.
Miranda Kerr. Foto: SCANPIX

Tundub, et Miranda Kerr jõuab kõike: olla supermodell, mängida oma poja Flynniga, reklaamida ja arendada enda looduslikku nahahooldussarja, teha trenni ja kõige selle juures näha alati suurepärane välja!

Yahoo! Shine pinnis Mirandalt välja tema ilusa naha ja supersaleda vormiga seotud saladusi.

Kuidas sa valmistad enda jalgu suveks ette? Milline on su nahahoolduse rutiin?

Ma usun keha harjamisse spetsiaalselt selleks mõeldud kuiva harjaga ning ma teen seda iga päev. Mulle meeldib, et see stimuleerib vereringet ning samal ajal ka koorib nahka. Muidugi kasutan ma ka ihupiima. Lisaks oma jalgadele koorin ja niisutan ma ka oma nägu ja ülejäänud keha.

Mis trenni sa teed, et su jalad nii vormis on?

Ma teen palju kükke ja väljaasteid. Lisaks ka pöidadele tõuse.

Milline su treeningplaan üldiselt on?

Ma harrastan palju joogat. Mulle meeldib kodus olles panna lihtsalt muusika mängima ning teha erinevaid joogapoose ja end venitada. Väga kasulik on ka plangu asendi hoidmine, sest vaid lühikese ajaga treenib see korraga tervet keha.  Alustada võib näiteks 30 sekundist ja lõpuks proovida selles asendis olla lausa 7 minutit. Asendit võib ka varieerida: olla tavalises plangus, külje peal plangus ja kõht lae poole plangus.

Kuidas sa motiveerid end neil päevadel, mil sa üldse ei viitsi trenni teha?

Alustuseks viskan ma mõneks minutiks jalad seinale, sest see paneb vere käima ja annab kehale energiat kasvõi natukenegi trenni teha. Siis panen ma muusika mängima ja teen näiteks kasvõi 10 minutit kükke või mõningaid joogapoose.

Mis muusikat sa trenni tehes tavaliselt kuulad?

See sõltub sellest, millist trenni ma teen. Kui ma teen kükke või muud jõutreeningut, kuulan ma tavaliselt midagi energilist. Kui ma teen aga joogapoose, siis midagi rahulikumat. Mu iPod on täis väga erinevaid laule.

Kas sa kasutad isepäevitavat kreemi, et su jalgadel nii kena jume on?

Tänu oma tööle olen ma aasta läbi pisut päevitunud ja ka muidu ei ole mu nahk väga hele. Mulle meeldib olla õrnalt päevitunud, kuid päikese käes olles kannan ma alati mütsi, et oma nägu kaitsta.

Mis ilunippe sa lugejatele suveks soovitaksid?

Minu rutiin on lihtne: puhasta, toniseeri ja niisuta. Proovige kuiva harjaga naha harjamist ja koorimist. Ma soovitan kõigile ka kibuvitsaõli, sest see on väga niisutav, sisaldab palju C-vitamiini ja antioksüdante ning kasulikke rasvhappeid.

Kindlasti tuleb juua ka palju vett ja värskeid rohelisi mahlu. Mu dieet ei ole eriti range, tähtis on tasakaal. Su keha ei tohi millestki puudust tunda.

Kas sul on ka mõni ebatervislik lemmiktoit, mida sa endale mõnikord lubad?

Mul ei ole ühtegi kindlat lemmikut, see sõltub päevast ja tujust. Mulle meeldib soolane karamellišokolaad. Mõnikord harva luban ma endale friikartuleid. Ma ei söö selliseid toite igapäevaselt, sest need muudavad mind laisaks. Tähtis pole kalorite lugemine, vaid see, kuidas sa end pärast söömist tunned.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles