Kirjuta, mis teeb naise ilusaks ja võida stiilimuutusega fotosessioon!

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Violetta»
«Violetta» Foto: Sony Entertainment Televison

Juunikuus toob Sony Entertainment TV ekraanile mitmed sarjad ja filmid nagu «Coco Chanel», «Sissi», «Heidi Klum otsib moeloojat» ja «Violetta», mis räägivad moest, kirest, ilust, inspiratsioonist ja armastusest. Vaata saateid, saa inspiratsiooni ja kirjuta meile, mis on sinu võluvõti algavaks suveks, et välja näha pilkupüüdev ja särav.

Kirjuta meile, mis inspireerib sind enim, et suvele vastu astuda enesekindlalt, kütkestavalt ja säravalt. Kas selleks on mõni regulaarne ilurituaal, mõni eeskujuks olev moeikoon või hoopis seest poolt tulev miski, mis muudab sind pilkupüüdvaks? Mis on üldse sinu meelest naiselik ja kütkestav? Too näiteid naistest, kes on sulle eeskujuks ja kirjelda naist, kes pole sugugi naiselik. Võib-olla on sul hoopis mõtteid meigist ja naturaalsest ilust.

Ole loov ja pane oma mõtted kirja. Parimat kirjutajat premeerime suvise fotosessiooniga kaunis Eesti looduses. Võtjale teeb isikupärase meigi Kristel Kessa, soengu Kadi Käärd, fotosessiooniks annab riided Dharma Fashion ja kaunitari jäädvustab pildile fotograaf Gerli Jalakas.

Saada kiri aadressile naine@postimees.ee hiljemalt 16. juunil (k.a.). Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime Sinuga võidu korral ühendust võtta. Valitud kirjad avaldatakse Naine24's. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks.

Copy
Tagasi üles