Mida sööb supermodell (peaaegu) iga päev?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christine Teigen.
Christine Teigen. Foto: SCANPIX

Supermodell Christine Teigen teab nii mõndagi tervislikust eluviisist ja suurepärasest välimusest. Modell, kes on teiste hulgas kaunistanud ka ajakirja «Sports Illustrated» lehekülgi, jagab enda vormis püsimise saladusi.

Munad

Ajakiri Shape kirjutab, et päeva tähtsaim eine, mida modell kunagi vahele ei jäta on hommikusöök. «Ma vajan hommikusööki iga päev ja iga päev peab hommikusöök sisaldama muna. Ükskõik kas nad on tehtud omletiks, keedetud või praetud.»

Avokaado

«Need kreemjad looduse annid on suurepärase maitsega ja lisaks ka väga tervislikud. See võib tunduda natuke kummaline, aga mulle meeldib neid eriti süüa soola ja pipraga,» sõnab Teigen.

Tuunikala salat

Et saada päevas piisavat omega-3 rasvhappeid, sööb 27-aastane kaunitar tuunikalasalatit väikese koguse majoneesi ja suure koguse kange Dijoni sinepiga.

Rohelised mahlad

Christine Teigen joob alati vaid rohelisi mahlu. Ta sõnab: «Ma armastan erinevaid rohelisi mahlu, mis sisaldavad näiteks kurki, kapsas ja spinatit. Ma ei joo tavalisi poes müüdavaid mahlu, kuna nende ainus eesmärk on olla maitsev – kõik sellised asjad on kahjuks aga peaaegu alati ebatervislikud.»
 

Kuivatatud vetikalehed

Tuleb välja, et merevetikad ei ole head üksnes selle pärast, et nad sisaldavaid suurel hulgal erinevaid tervislikke mineraale, vaid nad võivad asendada ka rämpstoitu! «Ma krõbistan kuivatatud vetikalehti siis kui mul tekib isu kartulikrõpsude järgi,» sõnab supermodell.

Sashimi

Christine sõnab, et ta armastab väga ka Eestis sushi kõrval ühe populaarsust koguvat sashimit. Sashimi on värske toores kala, mida valmistatakse näiteks lõhefileest. Modelli sõnade kohaselt sobib see Jaapanist pärit toit suurepäraseks vahepalaks.

India pähklid ja mandlid

«Ka mandlid ja India pähklid on suurepärased vahepalad. Kui mandleid söön ma niisama, siis India pähklid meeldivad mulle röstituna ja soolatuna. Ma tean, et röstimine ja soolamine pole eriti tervislikud, kuid päris kogu aeg ei jõua ma ka tervislik olla.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles