Kati Saara Vatmann: jah, ma kannan prügikastist pärit riideid!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Saara Vatmann
Kati Saara Vatmann Foto: SCANPIX

Tuntud kirjanik Kati Saara Vatmann tunnistas hiljuti Buduaarile, et ka prügikastist on võimalik täiesti kantavaid riideid leida. Sellesse, et vanade riiete ning esemetega kandub edasi ka nende isikute energia, Kati ei usu.

Kati Saara Vatmann on meedias varem tunnistanud, et ta ei käi üldse šoppamas ning kõik riided, mis tal kodus on, pärinevad kas siis lastelt või sõbrannadelt. Nüüd paljastas Kati veel ühe allika, kust ta varem riideid sai. «Prügikastist! Jah, täpselt, te kuulsite õigesti!» rõhutas kirjanik. «Mul on Stockholmis üks tuttav - ta on juudisoost klaverimängija, selline vana mees, nimeks Jakob, kes armastas öösiti rikaste rootslaste prügikastides sorimas käia. Oi, ta sai sealt ikka väga vingeid asju - isegi mööblit leidis, riietest rääkimata ja mõned riided olid kusjuures uhiuued ning pakendist välja võtmata. Ta saatis mulle ikka suhteliselt palju lahedaid riideid, aga kahjuks jah, see allikas on nüüd nii-öelda oma uksed kinni pannud.»

Kui aga küsime, kas Kati ei karda, et vanade riietega kaasneb ka nende endiste omanike energia, vastab Kati: «Punkt üks, ma ei usu sellesse teooriasse ja punkt kaks, vesi teeb kõik puhtaks. Vesi on kõikvõimas, sellest sai alguse elu ja pole asja, mida vee abil puhtaks ei saaks, kaasaarvatud teiste inimeste energia,» arvab Kati. «Ma olen alati uskunud Paulo Coelho ning Eckhart Tolle veendumusi ehk siis, et ülim on siin ja praegu. Minevik ei loe, seega pole mingit vahet, kes on neid riideid, mis minul täna seljas on, varem kandnud.»

Lõpetuseks informeerib Kati meid sellest, mis tal intervjuu tegemise hetkel täpsemalt seljas on: «Jalas on mul ühe sulase vanad papud ja tuttava mitukümmend aastat vanad püksid. Seljas aga eksmehe vana öösärk! Ja uskuge mind, ühegi nende isiku energiat siin ruumis, peale minu, hetkel ei ole,» naerab Kati ja lõpetab meie vestluse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles