Kuidas suvel hea välja näha?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suvi on aeg, mil tuleb välimusele rohkem tähelepanu pöörata kui muidu. Kindlasti tuleks unustada lugematud meigikihid. Fookuses võiks olla kaunid ja kvaliteetsed riided ning loomulik ilu. Kuidas kõike seda saavutada?

Suvel on vaja hoolitseda oma välimuse eest, sest see on aeg, kui ei saa end peita jopede ja mütside varju, kirjutab moe- ja iluportaal stilist.ee

Puhtad ja hästi lõhnavad juuksed püüavad igaühe tähelepanu! Ära unusta ka pediküüri!

Lohvakalt mugavaid pükse võiks leiduda igas suvegarderoobis. Neid on lihtne kanda nii madalate sandaalide, kui ka õhtul peole minnes kõrgete kontsadega.

Suvine ja mugav kleit peaks kindlasti igal naisel olema! Lendlev lühike või maksikleit on asendamatu kaaslane päikselistel päevadel. Imeliselt võid sobitada juurde nahkjaki või vööga kardigani.

Tee dramaatiline lüke ning kanna jahedatel õhtutel konkreetse lõikega valget pintsakut. Vaieldamatu võitja!

Suvel eelista mugavaid ja kvaliteetseid jalanõusid. Tagasituleku on teinud erinevad puidust taldadega jalavarjud.

Ilma ei saa ka trendikate päikeseprillideta! Ära kindlasti osta kõige odavamaid. Kvaliteetsete päikeseprillide eesmärk on meie silmi kaitsta suure energiaga valguskiirte eest, mis hilisemas eas võivad põhjustada raskeid silmahaigusi.

Riietumises eelista naturaalseid toone – nendega on raske eksida. Kandes valget, beeži, pruuni või rohelist saavutad kerge vaevaga kauni looduslapse välimuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles