Mida tähendab raseduse unes nägemine?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mida see nüüd tähendas?
Mida see nüüd tähendas? Foto: Caro / Scanpix

Tavalised unenäod ei jäägi mõnikord meelde, kuid ere unenägu sellest, et oled rase, on naisele üsna meeldejääv. Oli see nüüd kõigest uni või tähendas see midagi enamat?

Unes raseduse nägemine võib tõstatada mitmeid küsimusi. Kas mu keha tahab mulle midagi öelda? Kas ma olengi rase? Kas ma sisimas tahan rase olla? Kas keegi minu tuttavatest on rase? On sel üldse rasedusega mingit pistmist?

Popsugar kirjutab, et unes raseduse nägemine viitab tavaliselt uuele algusele, suhete taastamisele, elu- või karjäärimuutustele või tulevikusündmusele, mida väga ootad. Unes rase olemine on enamasti positiivne kogemus, mis näitab, et arened oma elus või suhtes. See võib ka sümboliseerida loomingulist või vaimset õidepuhkemist. Kui tundsid unes enamjaolt rõõmsat ärevust ja ootust, siis tasub mõelda, mida sa praegu oma elus ootad või millest unistad.

Kui soovid last saada, siis näed unes rasedust kahtlemata just selle pärast. Kui sa aga lapsest ei unista, siis võib unenägu vabalt olla millegi uue, erutava, erilise või rõõmustava metafoor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles