Suuseks võib päästa abielu ja aidata suitsetamisest loobuda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuidas küll äratada oma suhtes või abielus uuesti ellu kirg? Seksoloogid väidavad, et üheks parimaks viisiks on suuseks, kirjutab Genius Beauty.

Statistika näitab, et suuseksi harrastavate paaride suhted on tugevamad kui suuseksist hoiduvate paaride suhted. Mõnede uurimuste kohaselt lahutavad suuseksi harrastavad paarid lausa seitse korda väiksema tõenäosusega!

Lisaks väidavad uurimused, et mehed, kelle naine on nõus neile suuseksi tegema, magavad palju paremini. Nad jäävad ka kiiremini magama ja nende uni on rahulikum.

Üks teaduslik eksperiment avastas ka seda, et mehed, kes oma naisega suuseksi harrastavad, unistavad teiste naiste asemel palju rohkem just oma naisest.

Suuseksil on ka üks teine oluline boonus: see võib aidata suitsetamisest loobuda. Šveitsi psühholoog Norman Sartorius viis läbi uurimuse, kus selgus, et 50 protsenti naistest, kes oma sekseluga rahul ei ole, vähendavad stressi suitsetamisega. Suitsunälga aitab aga suurepäraselt peletada suuseks!

Suu- ja lõualihaste liigutamine suitsetamisel rahustab kesknärvisüsteemi. Need samad lihased on töös ka suuseksi ajal ning seega suuseks mingis mõttes justkui asendab suitsetamist.

Sperma sisaldab ka hormooni prostaglandiin, mis annab energiat, parandab tuju ja vähendab stressi.

Psühholoog Sartoriuse soovitus naistele suitsetamisest loobumiseks on küllaltki eriline: iga kord kui sul tekib suitsunälg, tee oma partnerile suuseksi; kui teda aga läheduses pole, kasuta vibraatorit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles