Lihtsad nipid väikeste juukseprobleemide lahendamiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Staaride juuksestilist Barney Martin jagab Vogue Australia vahendusel nippe täiuslike juuste saavutamiseks.

Mis aitab rasvaste juuksejuurte vastu?

Kui sul kuivšampooni (mis oleks kõige lihtsam lahendus) käepärast ei ole, võid proovida kahte asja: heledate juuste korral kanna juurtele natukene talgipulbrit, mis imab üleliigse rasu. Teine võimalus on muuta oma soengut – näiteks ei paista rasvased juured silma silutud ja madalale kinnitatud hobusesaba korral.

Mis päästab ludude juuste korral?

Kõige lihtsamaks ja kiiremaks lahenduseks on juuste kammimine hoides pea alaspidi. Kõige parem on see, et sa ei vaja ühtegi viimistlustoodet – kõik, mida sa vajad, on korralik juuksehari. Peale kammimist on tähtis juuksed pealt poolt siluda.

Mida teha kuivade juukseotste puhul?

Kuivade juukseotste puhul aitavad kõige paremini  juukseõlid. Kanna otstele – mitte kunagi juuksejuurele, sest siis tunduvad su juuksed rasvased – väike kogus õli ja masseeri see õrnalt sisse.

Kuidas  püsivad juuksed peale juuksurist tulekut kõige kauem värskena?

Et säilitada seda «ma just tulin juuksurist» välimust, proovi paari lihtsat nippi. Et föönisoeng kestaks kauem, kanna pesemas käies vannimütsi ja hoia juurte värskendamiseks käepärast kuivšampoon. Lõikuse kauem püsimiseks on tähtis otse eest hoolt kanda. Seepärast tarvita otstel erinevaid hooldusvahendeid ning föönitamisel ja sirgendamisel kasuta kindlasti kuumakaitsevahendit.

Milliseid tooteid võiks igaks juhuks kotis kaasas kanda?

Käekotis oleks kasulik hoida kuivšampooni, pehmet harja, metalliosata juuksekummi, paari klambrit ja väikest juukselakki. 

Mida teha, et juuksed püsiksid kaunina kogu päeva?

Kõige aluseks on korralik föönitamine. Teisena on tähtis oma juustele sobivate  hooldustoodete kasutamine. Kasulikud nipid on ka järgmised: ära kanna palsamit kunagi juuksejuurtele ning kasuta alati kuumakaitset ja juukselakki. Neid kasutades püsivad juuksed päev otsa paigal ja lisaks annab lakk lä

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles