Selle suve viis kõige kuumemat värvi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suvi on parim aeg värvidega katsetamiseks ja oma meigikoti sisu värvilisemate vahendite vastu vahetamiseks. Siin on viis selle suve kõige kuumemat värvi:

Erkroosa

Vahelduseks beežile ja heleroosale, proovi erkroosat. Erkroosa sobib nii huultele, küüntele kui ka silmadele, kuid pea meeles, et selle värvi puhul on vähem kindlasti rohkem! Seega, otsustades erkroosade huulte kasuks, vali silmade ja küünte jaoks tagasihoidlik värv, kirjutab Glamour.

Mereroheline

Paljude moelavade tõeline hitt sobib eriti hästi silmadele – vali kas seda värvi ripsmetušš või lainer. Ka seda värvi küüned on sel suvel tõeline trend.

Oranž

Oranž ja päevitunud nahk sobivad eriti hästi kokku. Miks mitte proovida oranži maniküüri? Eriti julged võivad seda ka oma silmalaugudel katsetada. Kui erkoranž tundub sinu jaoks natuke liig, siis vali alustuseks matid ja/või heledamad oranži toonid.

Lilla

Suvel on moes kõik lilla toonid: proovi sirelitooni huultel, lavendlitooni küüntel ja ametüstvioletti laugudel. Eriti hästi sobib lilla näiteks akvamariinsinise ja mererohelisega, sest kõik kolm juveelitooni on hooaja hitid.

Kollane

Kollane värv ja suvi sobivad kokku nagu valatult. Värskenda oma meigikotti kollase silmapliiatsi, lauvärvi, küünelaki ja miks mitte ka ripsmetušiga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles