Victoria’s Secreti supermodell Candice Swanepoel: armastan lihtsust ja Instagrami

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Candice Swanepoel
Candice Swanepoel Foto: SCANPIX

Victoria’s Secreti supermodell Candice Swanepoel avastati 15-aastasena kirbuturul ning pärast seda on Lõuna-Aafrikast pärit kaunitari tähelend olnud peadpööritav: lugematu hulk reklaamkampaaniaid maailma kuulsaimate firmadega ning Victoria’s Secreti «ingliks» olemine.

25-aastane staar sõnab, et modellindus on nagu iga teine töö. «Ma sean omale eesmärgid ning üritan nõustuda töödega, millesse  ma usun,» arutleb Swanepoel.

Ajalehele Herald Sun antud intervjuus ütleb ta, et tähtis on panna end olukordadesse, mis sunnivad õppima ja kasvama ning on inspireerivad.

Kui tööga seoses peab ta tihti kandma väga kalleid ja uhkeid riideid, siis vabal ajal eelistab Lõuna-Aafrika iludus lihtsust. Tema absoluutseks lemmikuks on klassikaline komplekt, mis koosneb teksadest ja valgest T-särgist. «Üle kõige armastan ma kanda oma kulunud kõrge värvliga musti teksaseid, valget T-särki ja madalaid saapaid,» paljastab ta.

Ja tema ilurutiin? Samuti üllatavalt lihtne: kookoseõli ihupiima eest ja roosivesi näonaha niisutamiseks. Meiki ta vabadel päeval ei kanna.

Intervjuus avaldab ta ka oma sõltuvuse: Instagram. Tal on Instagramis (kasutaja @angelcandice) üle 900 000 kasutaja. «Ma ütlen selle lõpuks välja: ma olen Instagramist täielikult sõltuvuses. Tihti ma ei mõtlegi selle peale, mida ma postitan. Mõnikord toob see mulle jama kaela. Ma näen midagi ilusat ning tahan seda siis ka teistega jagada. Instagram on justkui minu avalik päevik, kuhu ma oma reisidel kogetut postitan,» tunnistab modell. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles