Pluss-suuruses blogija kujundatud rannarõivad müüdi läbi vaid mõne tunniga!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gabi Gregg
Gabi Gregg Foto: Kuvatõmmis

Moeteemalise blogi kirjutaja Gabi Gregg esimene rannarõivaste kollektsioon, mis tuli müügile 15. mail, müüdi paljude fännide kurvastuseks läbi vaid mõne tunniga.

Kuna ostjaid oli ootamatult suur hulk, jagus rõivaid vaid kõige kiirematele tellijatele. Nii oldi sunnitud mitmed hilisemad tellimused katkestama ja paljud rannarõivaste tellijad on väga pettunud, kirjutab Daily Mail.

Üks tellijatest sõnas: «Ma olin kollektsiooni müügile tulekut oodanud üle kuu ja tegin oma tellimuse 15. mai hommikul kell 9, kuid täna mulle helistati ja öeldi, et mu tellimus on tühistatud.»

Kuigi algselt pidi rannarõivad müügile toonud firma Swimsuit For All, kellega koostöös Gabi Gregg rõivad disainis, müügile panema vaid ühe partii, siis tänu väga suurele nõudlusele on praegu võimalik bikiine juba uuesti tellida.

Blogija Gabi Gregg sai internetis tuntuks kui pluss-suuruses naiste bikiinikandmise «õiguste» eest võitleja. Ajal, mil idealiseeritakse Victoria’s Secretsi modellide bikiinikehi, propageerib Gregg kirglikult seda, et ka pluss-suuruses naised julgeksid seksikaid bikiine kanda ega häbeneks oma keha.

Enda loodud bikiinide jaoks lõi Gabi Gregg lõi ka uue termini «fatkini» (ingl fat – paks ja bikini – bikiinid).

Firma Swimsuits For All tegevjuht Moshe Laniado on sõnanud: «Gabi on aidanud muuta arusaama, et seksikaid bikiine võivad kanda üksnes Victoria’s Secretsi ja ajakirja Sports Illustrated modellid. Ta on aidanud murda väärkujutlust selle kohta, milline peaks naise keha olema. Idee, et iga naine võib bikiinides ilus olla, ongi meie koostöö taga.»

Rohkem pilte Gabi Greggi blogis Gabifresh: www.gabifresh.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles