Erakordne seks ja südameorgasm

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tantra õpetab olema voodis meditatiivne, ergas ja armastav – siis on erakordne seks garanteeritud. Et kogeda selle raames erilist südameorgasmi, kombineeri järgnevat tantristlikku hingamisharjutust eneserahuldamisega.

  1. Pikuta või istu mugavalt ja alusta oma genitaalide hellitamist. Tegutse aeglaselt ja katseta erinevaid puudutusi. Vii mõtted oma lemmikfantaasiale. Kiusa ennast: vii käed aeg-ajalt mujale, et avastada teisi naudingupiirkondi.
  2. Kui oled juba väga erutunud, hakka suguelundeid korralikult stimuleerima, nagu tahaksid jõuda orgasmini. Siis, viimasel hetkel enne tippu jõudmist, vii peopesad rinnale (südametšakra kohale). Samal ajal hinga kiiresti sisse (täida kopsud), hoia hinge kinni ja tõmba armulihased kõvasti kokku. Kujutle kuumi seksuaalseid tundeid liikumas suguelunditest otse üles südamesse.
  3. Hoia hinge kinni ja lihaseid pingul nii kaua, kui see on mugav. Pane tähele, kuidas rinnus kasvab surisev soojus (mida rohkem seda tehnikat harjutada, seda tugevamaks muutuvad südameorgasmid). Siis hinga välja ja lõdvesta armulihased. Samal ajal lase käsi alla genitaalide kohale ja too seksuaalenergia sinna tagasi. Tee harjutust mitu korda järjest, enne kui lubad endale (soovi korral) võimsa genitaalse orgasmi.

Tee nii

Et muuta südameorgasmi harjutus seksikaks paaristegevuseks, toimi järgmiselt:

  • Kui mees stimuleerib oma sugutit, võib naine kõditada tema munandeid ja silitada pärakut, aga selle peab lõpetama, kui mees tõmbab energia üles südame juurde.
  • Kui naine hellitab kliitorit, võib mees ühe või mitme sõrmega vajutada G-punktile. Samuti võib mees teha libestiga kaetud sõrmega ringe naise päraku ümber. Jällegi peaks puudutused lõpetama, kui naine on valmis tõstma energia üles.
  • Proovige südameorgasmi harjutust vahekorra ajal. Harjutust tegev partner peaks ütlema «stopp», kui ta on lõppu jõudmas – siis jäävad mõlemad liikumatuks.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles