Seitse asja, mida enne õige mehe kohtamist kogeda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Enne kui asuda oma «ainsa ja õigega» kodu looma, tasuks kogeda asju, mida vaid vallalisena teha saab.

1.     Käi kohtamas vale mehega.

Käi kohtamas mehega, kes on sinu jaoks kas liiga vana, liiga noor või mõnel muul moel sulle täiesti sobimatu. Kohtu kellegagi, kellega teil midagi ühist pole – välja arvatud see, et te üksteise puudutusest hullute. Kohtu kellegagi, kes sind lihtsalt üles kütab ja tunnetetulva põhjustab, mis siis, et sa oled kindel, et teie suhe on hukule määratud. Luba endale seda viga, sest hiljem oled sa juba õnnelik mehega, kes sulle igatpidi õige on, kirjutab Thought Catalog.

2.     Koge suvearmastust.

Mine suvel kuskile lühikeseks ajaks ja armu! Mis siis, et sa tead juba ette, et see kaua kesta ei saa. Koge lennujaamas pisaraterohket lahkuminekut ja lubage üksteisele helistada, kirjutada ja varsti uuesti kokku saada. Muidugi seda ei juhtu (või kestab see vaid lühikest aega), kuid nii pidigi minema. Ära tunne end kehvasti.

3.     Ole millegagi täiesti hõivatud.

Tee midagi, mida sa oled alati soovinud teha ja mille kõrvalt ei ole sul absoluutselt aega sõprade ega veel vähem toimiva suhte jaoks. Lõpeta oma õpingud, tööta edutamise nimel või mine oma unistuste seiklusele, milleks sa tead, et sul hilisemas elus nagunii enam aega ei ole. Kuluta kogu oma aega vaid enda peale, sest sa ei pea muretsema kellegi teise pärast.

4.     Mine koos sõbraga reisile

Minge avastage mõni linn, kus kumbki teist varem pole käinud ja tehke kõik võimalikud lollused, mida saab teha ainult sõbraga. Mälestuseks jääb lugematu hulk fotosid, mida hiljem – siis kui teil mõlemad juba miljon muud kohustust on –  nostalgiaga meenutada

5.     Näe hea välja üksnes enda jaoks

Otsusta, millist keha sa endale soovid ja tööta selle eesmärgi suunas iga päev, sest sul ei ole kedagi, kes sind selle eesmärgi saavutamisel segaks. Ära näe hea välja sellepärast, et sa tahad kellegi arvates seksikam olla või et su mehele selline keha meeldib – ole ilus üksnes enda jaoks. Tõesta endale, et sa suudad saavutada just oma unistuste keha.

6.     Õpi saama tõeliselt head orgasmi

Masturbeeri iga leluga, mis sekspoes leidub. Vaata kõigi siivutud filme, mida su süda ihaldab. Leia enda jaoks nipp, mis sind kõige paremini orgasmi viib ja kasuta seda. Uuesti ja uuesti.

7.     Koge murtud südant

Koge tunnet, mil sa arvad, et kogu su romantiline tulevik on igaveseks rikutud ja sa oled kogu maailmas täiesti üksi. Õpi enda elu rusudest üles ehitama, mis siis, et sa arvad, et sa enam kunagi uuesti ei armu. Kuid see juhtub siiski uuesti. Ning sel korral võib lõpp olla õnnelik...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles