Viis viga, mis naised voodis teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõigile meeldib mõelda, et nad on voodis imelised, kuid tegelikult ei piisa heast tehnikast, et suurepärane armuke olla. Seksiekspert Tracy Cox kirjutab portaalis Daily Mail, milliseid vigu naised magamistoas teevad. Kas tunned, et oled isegi mõnes järgnevas patus süüdi?

Arvad, et mees on alati seksiks valmis

Kui rääkida 17-aastasest poisikesest, kel on esimene tüdruk, siis võib sul õigus olla. Suure tõenäosusega mõtlebki ta seksist nii palju kui saab. Kahekümnendates eluaastates on aga mehele olulised ka teised eluvaldkonnad, millele kulub palju energiat.

Igapäevased mured kahandavad mehe seksisoovi rohkem kui ämbritäis jääkülma vett pähevalatuna. Töö, stress, kohustused, arved, tülid – kõik see mõjutab teda nagu sindki. Mees ei ole nagu vibraator, mis nupulevajutuse peale tööle hakkab.

Arvad, et seks on läbi kui tema on lõpetanud

Nii võib juhtuda, kui tegu on kas väga iseka või rumala mehega, kes pärast ejakulatsiooni kokku variseb ja jätab sind «kuivale». Kui tema meheau ongi mõneks ajaks rivist väljas, ei tähenda see, et ta mõnel muul moel sind aidata ei saaks. Mis takistab sind ütlemast, et sinu jaoks pole seks veel lõppenud? Kui ta on tõesti pärast orgasmi võimetu ja tahaks kohe uinuda, siis selgita talle, et teinekord peaks ta sinu eest hoolitsema enne kui ise lõpule jõuab.

Sa ei mõista, et seks ei ole mehele pelgalt seks

Mehed tahavad seksi sageli selleks, et tunda, kui vajatud nad on. Selle peale ei pruugi tulla, kui ta käitub nagu kannatamatu teismeline poisike. On mehi, kes ei oska enda tundeid sõnadega väljendada, seks on aga võimalus, kuidas olla naisega lähedane nii vaimselt kui füüsiliselt. Mõnikord, kui ta tahaks tegelikult öelda, et armastab sind, teeb ettepaneku seksiks.

Kui tal oli tööl väga raske päev, tema mehelikkust suruti alla, siis võib seks sinuga panna teda jälle end mehelikumana tundma. Kui ta on terviseprobleemide tõttu tundlik, saab ta seksi kaudu tõestust, et ta pole üksi.

Seega, kui pead keelduma, siis ei ütle sa ära pelgalt seksist. Tema silmis on see sama, mis öelda: «Sa ei meeldi mulle, ma ei taha sind». Proovi edaspidi mitte lihtsalt ära öelda, vaid paku välja mõni teine aeg ja tee selgeks, et keeldud vaid seksist mitte kallistamisest või mõnusast vestlusest.

Sa ei juhenda meest

Tema seksuaalsüsteem on enamasti lihtne. Kui ta tahab seksi, siis ta peenis jäigastub, ta teeb oma töö mõnuga ära ja saab orgasmi. Naise seksuaalsüsteem on palju keerukam. Kui sa ei ütle või ei näita talle, kuidas sind puudutama peaks – millal, kust, kui kõvasti, kui kiiresti (võimalikult detailselt) – võite sama hästi kui kohe alla anda ja asja katki jätta.

Sa reageerid üle kui ta soovib proovida midagi uut

Kui su partner tuleks koju ja ütleks: «Tead, kallis, ma olen viimased kaks kuud söönud lõunaks viineritega kartuliputru. Mõtlesin, et prooviks homme hoopis suppi», siis mõtleksid sa ilmselt hämminguga, kuidas ta küll suutis kaks kuud järjest ainult ühte ja sama sööki süüa? Teisisõnu mõistaksid sa tema soovi midagi uut proovida.

Miks siis muutuvad nii paljud naised paranoiliseks kui mees voodirutiinis midagi muuta tahab? Enamik paare «sööb viineritega kartuliputru» iga päev, kuust kuusse, aastast aastasse. Muutusi ei pea kartma. Asi on väga lihtne, inimesed tahavad vaheldust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles