Figuurisõbrad valisid Tere Light jogurti aasta tervislikemaks piimatooteks

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tere

Figuurisõprade korraldatud konkursi «Süües terveks!» raames valis 10-liikmeline žürii Tere Light maasika-vaarikajogurti 2009. aasta tervislikumaks piimatooteks.


Žürii tegi oma otsuse degusteerimisel osalenud toodete hulgast, kus hinnati toote tervislikkust, maitset ja välimust.

Tere turundusosakonna juhataja Anne Tääkre kinnitusel on Tere Light sarja jogurtid väga väikese kalorsusega, 100 grammis tootes on kõigest 45 kcal. Jogurtisse ei ole tema sõnul lisatud sahharoosi, seega võivad neid süüa ka diabeetikud.

Tänavune kevad on Tere piimatööstusele toonud mitmeid kõrgeid tunnustusi. Nii näiteks on uuringufirma Faktum & Ariko poolt läbi viidud küsitluse järgi kõige tugevaima tarbijaväärtusega piimatoodete katusbränd Tere ning Eesti Toiduainetööstuse Liidu korraldatud iga-aastasel konkursil «Parim toiduaine» valiti kõige innovaatilisemateks ja tervislikumateks toiduaineteks just Tere kontserni piimatooted.

Eesti teadlaste avastatud kasulikku piimhappebakterit ME-3 sisaldav Dr. Helluse piim sai «Innovatsiooniaasta 2009» meeskonnalt innovatsiooni eriauhinna.

Mumuu mango F-jooki pidas tervislikkuse ja uudsuse tõttu auhinna vääriliseks Tallinna ettevõtlusamet. Parima toiduaine valimiskomisjon pidas piimatoodete rühmas diplomi väärilisteks Mumuu mango F-jooki ja parim toit tervisele rühmas Dr. Hellus oomega3-rasvahpetega maasika-tomati jogurtit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles