Galerii: TTÜ tantsutüdrukud tähistasid hooaja lõppu pokkerilahinguga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TTÜ tantsutüdrukud pidasid hooaja lõpupidu Eesti korvpalliliidu suurtoetaja Olympic-Online’i korraldatud pokkeriturniiriga, kus tantsutüdrukute vastasteks olid loomulikult TTÜ korvpallurid. Võit jäi kindlalt tüdrukute kätte.

TTÜ tantsutüdrukute hooaja lõpupeol Reval Park Hotel & Casino lounge’is jagati auhindu ja premeeriti tublimaid liikmeid. Pidu kulmineerus aga tulise pokkerilahinguga TTÜ korvpallurite vastu.
 
Kokku võttis turniirist osa 15 tantsutüdrukut ning 5 korvpallurit. Finaal-lauda pääses 3 korvpallurit ja 7 tantsutüdrukut. Kui finaali alguses oli fortuuna selgelt korvpallurite poolel ning eriti paistis siinkohal silma Kristjan Makke, siis pimepanuste tõusul hakkas olukord pöörduma tantsutüdrukute kasuks ja turniiri võitjaks osutus lõpuks Kristi Aedma.
 
TTÜ tantsutüdrukud alustasid oma tegevust 2007. aasta oktoobris. TTÜ tantsutüdrukud esinevad Tallinna tehnikaülikooli spordimeeskondade mängudel, firmapidudel, moeesitlustel, klubi- ja muudel eriüritustel.
 
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles