Lugeja kirjutab: kas tõesti noored neiud endast üldse lugu ei pea?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naised ööklubis.
Naised ööklubis. Foto: SCANPIX

Naine24 postkasti saabus kiri lugejalt, kes nägi baaris midagi ebameeldivat ja tahtis seda teistegagi jagada. Avalda arvamust, kas oled midagi sarnast kõrvalt näinud?

Mind paneb imestama, kui kaugele on noored Eesti tüdrukud valmis minema. On mitut tüüpi inimesi ja mina tahan rääkida just neist niinimetatud «klubihuntidest».

Paar aastat tagasi ei kujutanud ma ettegi, millega klubides ja baarides tegelikult tegeletakse. Nüüdseks on ka mind tiritud Tallinna ööellu ja mõnikord paneb nähtu tõesti pead vangutama. Ma tean kui tore on end enne pidu koos sõbrannadega üles lüüa, samamoodi tean ma kui meeletult lõbus on öö läbi tantsida, aga on asju, mida ma kahjuks mõista ei suuda.

Kuidas ometi ei ole mõnel noorel neiul mitte mingisugust eneseväärikust? Viimane kord sattusin pealtvaatajaks lausa öökima panevale vaatepildile. Täpsemalt - olime sõbrannadega just baaris maha istunud, kui märkasime kõrval lauas ühte kena noort tüdrukut. Vaatepildi rikkus aga see, kuidas ta seal istus. Pealtnäha 70-aastane, kes teab kust pärit, välismaalane talle keelt kõrva ajamas. Ja seda sõna otseses mõttes.

Ma kahtlen, et neiu näos oli piirkonda, mida keelega üle tõmmatud ei oleks. Vähe sellest, 10 minutit hiljem oli neiu vanamehel juba süles ning asja oleks võinud nimetada lausa soft-pornoks.

Enamasti ma ei topi oma nina teiste inimeste ellu, aga seekord ma tõesti ei suutnud silmi eemale pöörata. Peas tiirles ainult üks mõte, miks? Kas tõesti on võimalik, et noored naised ei pea endast lugu ning teevad mida iganes, et see üks odav jook välismaalaselt kätte saada?

Olen varemgi klubides taolisi asju näinud, kuid seekord oli nähtu liiga palju. Ma saan täiesti aru, et välismaalastega on huvitav suhelda ja võib-öelda, et selles on isegi pisut eksootikat, aga et sa noor tüdruk aeled avalikus kohas mingi kiimas vanamehe otsas, sul peaks häbi olema.

Kogu selle jutu mõte on tegelikult see, et vaadake ennast, noored neiud, te olete ilusad, humoorikad ja suurepärased. Te olete väärt palju rohkem kui see üks odav kokteil. Austage iseennast ja teadke oma hinda, sest võib-olla sel hetkel, kui te üritasite Itaaliast pärit vanamehelt märjukest välja pigistada, jälgis teid baari nurgast viisakas noormees, kes oleks võinud teile anda ühe kokteili asemel terve maailma.

Väärtustage iseennast ja pidage endast rohkem lugu, sest vahel on voorus palju seksikam kui see lühike minikleit, mis mitte midagi ei varja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles