Galerii: ERKI Moeshow imeline vaatemäng

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

ERKI Moeshow 2013 piire ületav vaatemäng leidis aset 18. mail Elektriraudtee Depoos, kus tuhatkond moehuvilist nautis noorte disainerite loominugt. Publik toodi üritusele kohale spetsiaalsete ERKI elektrirongidega otse Balti Jaamast.

ERKI Moeshow ajaloo pikimal catwalkil oli näha 33 väga erinevat kollektsiooni nii Eestist kui ka Lätist, Tšehhist ja Itaaliast. Lavalaudadelt ei puudunud üritusele omased teatraalsed ja julged komplektid, mille hulgas sai näha puidust kleite, stiilseid käekotte, põnevaid ehteid ja uhkeid kingi nii naistele kui meestele. Kollektsioone iseloomustavate märksõnadena võib välja tuua loodusläheduse ja sportlikkuse, kuid ka seekordsel ERKI Moeshowl olid kohal värvid ning põnevate vormidega kleidid.

Moedemonstratsiooni vahepeale hoidsid publiku meeleolu üleval Balti Filmi- ja Meediakooli tudengite klipid ja Viljandi Kultuuriakadeemia noorte etteasted.

Õhtu lõpuks anti Tallinn Fashion Week'i ja Absoluti poolt välja Noore moelooja stipendium. Žürii, kuhu kuulusid Anu Kikas, Vilve Unt, Lenno Vaitovski, Kirill Safonov ja Tanel Veenre, leidsid, et seekord on stipendumi vääriline Marin Sild oma kollektsiooniga «The bright side of the moon e. kuu heledam pool». Marini uut loomingut saame nautida juba sügisesel Tallinna moenädalal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles