Kaarsillal seksinud paar on Cosmopolitani edetabelis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mis toimus Kaarsillal?
Mis toimus Kaarsillal? Foto: Internet

Muidugi pole magamistuba ainuke ega võib-olla mitte ka parim koht seksimiseks, kuid mõned paarid on küll liiga kaugele läinud... Cosmopolitan toob välja 10 kõige imelikumat, labasemat ja kohatumat kohta, kus paarid on «seda» teinud.

·      McDonald’si tualeti põrandal

Suurbritannias visati paar McDonald’sist välja, kuna nad olid söögikoha tualetis end täiesti alasti võtnud ning seal häälekalt tegutsemas. McDonald’s sobib küll ühe hamburgeri võtmiseks, aga eriti seksikas see koht ei ole.

·      Politseiauto tagaistmel

Üks Texase osariigi paar otsustas, et parim asi peale illegaalsete ainete omamise eest arreteerimist on seks. Vaatamata sellele, et naine oli käeraudus, õnnestus tal mehe püksilukk avada ning talle oraalseksi teha. Andekas naine.

·      Google Street View’s

Nähes, et Google Street View auto sõidab nende ümbruskonnas ringi, otsustas Austraalia paar auto peatada, riided seljast heita ning kõigi ees tegutsema asuda.

·      Pangas

Kuigi enamiku arvates ei ole hoiustes ning sularahaautomaatides midagi seksikat, siis Prantsuse paar nii ei arva. Siiski ei saanud nende armastusavaldus pangapõrandal eriti kaua kesta, sest neile sattus peale rühm teismelisi, kes toimingu ka oma telefonidega salvestasid.

·      Kiitoidukoha parklas

Veidi aega tagasi jäi üks vanem paarike siivutusi tehes vahele Californias populaarse kiirtoidukoha parklas. Autos lõbutsenud härrasmees oli veel ka toidukoha püsiklient.

·      Silla peal

Üks Eesti paar otsustas oma armuelu uutesse kõrgustesse viia ning seksida kaarsilla peal. Kui nad ka arvasid, et keegi nende hullamist ei näe, on see tänu möödakäija kaamerale ja internetile nüüd kõigile teada.

·      Köisraudtee vagunis

Hiina paari avalik armatsemine köisraudtee vagunis põhjustas selle, et nüüd loevad kõik köisraudtee vagunisse sisenejad silti: «Ettevaatust! Intiimvahekord sõidu ajal võib olla ohtlik!».

·      Pesapallistaadioni dušikabiinis

Eelmisel aastal otsustas üks paar lõbutseda kuulsa Yankee staadioni duširuumis. Muidugi ilmus internetti sellest ka video.

·      Avalikus basseinis

Laste lärmamine avalikus basseinis ei eruta just kõiki, kuid üks paar arvas vastupidist ning asus seal täie hooga lõbutsema. Nende lõbu rikkus aga politsei, kes nad arreteeris.

·      Pilvelõhkuja tipus

Koristajad olid üllatunud, leides Londonis asuva Euroopa kõrgeima pilvelõhkuja tipus asuvalt vaateplatvormilt naiste aluspüksid. Kuigi kellelegi otseselt peale ei satutud, karmistati ehitise turvanõudeid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles