Moeblogi: tihased T-särgil ja kuulsuste riidekapid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Moeblogija Anni Jürgenson kutsub ammutama inspiratsiooni muu hulgas netilehelt, kus näidatakse stiilsete kuulsuste elamisi.

Tänavused supermodellid ei sära mitte ainult võtteplatsil, vaid paistavad ka väljaspool tööaega silma märkimisväärselt hea riietumisstiiliga. H&M on sellest ideest kinni haaranud ja võtnud oma uueks neljaks muusaks supermodellid Joan Smallsi, Lindsey Wixsoni, Daphne Groeneveldi ja Liu Weni. Uus kollektsioon kannab nime «New Icons Collection» ja on inspireeritud modellide tänavastiilist, seega kuuluvadki sinna peaasjalikult nahktagid, vestid ja lühikesed teksapüksid.

TheCoveteur.com on põhjatu inspiratsiooniallikas, lastes sul piiluda kümnete andekate ja stiilsete tegelaste elamistesse. Erilist tähelepanu pööratakse riidekappidele, ehtelaegastele ja lõpututele kingakollektsioonidele. Pärast seda tekib suure tõenäosusega tuju ka enda garderoobis suurpuhastus teha ja kõik riided värvi järgi ära sorteerida.

Teiste disainerite, modellide, stilistide, muusikute, näitlejate, DJde seas on oma uksed uudishimulikele avanud näiteks Dita Von Teese, Anna Dello Russo, Hugh Hefner ja Hilary Rhoda.

Vahelduseks troopilistele palmipuudele ja kanaarilindudele on Montoni suvistel T-särkidel toredad värvikuuri läbinud kodumaised tihased ja varblased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles