Kas just see on kõigi aegade pööraseim seksiteemaline arutelu?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juust.
Juust. Foto: SCANPIX

Kui sa peaksid valima hullutava eelmängu ja juustu vahel, siis kumma sa valiksid? Jah, sa lugesid õigesti, juustu. Tundub uskumatu, aga Columbia ülikoolis on käimas just selline arutelu.

Women’s Health kirjutab, et Columbia ülikooli ajakirja veebiväljaandel on traditsioon, milles viimase aasta üliõpilastelt küsitakse igal aastal järgmine küsimus: kas sa loobuksid pigem oraalseksist või juustust? Sellel aastal analüüsis üks üliõpilane aastatel 2006 kuni 2012 antud vastuseid ning leidis, et enamik vastajatest loobuksid pigem oraalseksist kui juustust ning naised on oraalseksist loobumisel meestest altimad.

Muidugi on juust ütlemata maitsev, kuid siiski eelistasid üllatavalt paljud vastajad seda oraalseksile. Küsimusele vastanud 103 naisest oleksid 46 protsenti valmis juustu nimel oraalseksist loobuma, samal ajal kui 26 protsenti eelistasid juustule siiski seksi ning 28 protsenti küsimusele vastata ei tahtnud. 119 mehest 36 protsenti pidasid juustu oraalseksist paremaks, 32 protsenti arvasid vastupidi ning 32 protsenti küsimusele ei vastanudki. Võib-olla pakutakse Columbia ülikooli õpilastele mingisugust eriliselt head juustu...

Olles sellisest tulemusest hämmastunud, viisid ajakirjad Women’s Health ja Men’s Health ka ise läbi küsitluse, mille tulemused olid aga pea vastupidised. Selle küsitluse kohaselt eelistas 80,5 protsenti mehi siiski oraalseksi juustule ja 56 protsenti naistest olid sama meelt. Kuigi need tulemused on realistlikumad, on üllatav, et seksi eelistavate naistega pea võrdne arv naisi siiski ka juustu nii meeldivaks peab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles