Jamie Oliver: ma ei mõista inimesi, kes elatuvad pooltoodetest ja kiirtoidust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Oliver.
Jamie Oliver. Foto: Mitch Haddad/AP

Loobuge rämpstoidust ning tehke endale ise midagi värsket ja maitsvat süüa, sõnab Briti staarkokk Jamie Oliver eesti toidusõpradele antud eksklusiivintervjuus, mis ilmus uues eestikeelses toiduajakirjas Jamie.

«Me kõik peame ju sööma ja minu jaoks peaksid söök ja toiduvalmistamine olema ennekõike nauding, mitte pelgalt kohustus. Seetõttu ma ei mõista ka inimesi, kes elatuvad pooltoodetest ja kiirtoidust, samas kui nad võiksid küpsetada midagi tõeliselt maitsvat ja tihtilugu ka toitvamat – seejuures vähema raha eest,» sõnab Jamie Oliver.

Teiseks teevad Jamie sõnul liiga paljud inimesed ühte ja sama sööki ikka ja jälle, kuigi maailmas on palju fantastilisi roogi, mida tasuks proovida.

Veel lisab ta intervjuus, et tal on kodus alati olemas tšillit, pastat, oliiviõli, küüslauku ja sidrunit ning et ta pole eriti suur ekstreemsemat sorti rupskite austaja.

Oma edu osas on Jamie Oliver vaoshoitud. «Ma olen oma edu suhtes siiralt tagasihoidlik, kuid mulle meeldib mõelda, et väga palju sellest põhineb faktil, et mu retseptid töötavad ja nende järgi tehtud toidud maitsevad hästi,» sõnab ta.

Eestlastele saadetud videotervituses tunneb ta suurt huvi siinse toidu vastu ning lubab peatselt ka meile külla tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles