Mis on Jennifer Anistoni pulmaeelne lemmiktegevus?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Aniston ja Justin Theroux.
Jennifer Aniston ja Justin Theroux. Foto: SCANPIX

Jennifer Aniston, kellest juba õige varsti saab tema kihlatu Justin Theroux' abikaasa, on leidnud viisi, kuidas pulmaeelset stressi eemal hoida – jooga.

Aasta 2013 on 44-aastase staari jaoks olnud väga kiire, sest lisaks pulmade planeerimisele on ta juba pikemat aega filminud uut, 2014. aastal linastuvat märulifilmi.  Vaatamata kiirele graafikule üritab ta aga nii tihti kui võimalik harrastada joogat, mis aitab tal püsida rahuliku ja keskendununa, kirjutab Huffington Post.

Jenniferi sõnul aitab jooga tal kõigega hakkama saada. Aniston on joogat harrastanud juba pikka aega ning sõnab, et kui ta joogat harrastada ei saa, tunneb ta end justkui tasakaalust väljas olevat.

Kuu alguses astus Jennifer Aniston üles tema sõbra ja joogainstruktori Mandy Ingberi uue raamatu «Yogalosophy: 28 Days To The Ultimate Mind-Body Makeover» esitlusel. Ingber ütles esitlusel, et jooga aitab Anistonil toime tulla nii töö- kui ka eraeluga.

Lisaks kiitis Ingber Jenniferi head vormi: «Suurt rolli selles, miks Jennifer näeb nii suurepärane välja, mängib tasakaal – ta on samaaegselt nii tugev ja musklis kui ka peenikene ja painduv. Muidugi näeb Jennifer enda vormis hoidmiseks ka palju vaeva, kuid ta ei ole inimene, kes kardaks rasket tööd.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles