Kas võõra mehe suudlemine on partneri petmine?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mis on petmine? Enamik inimesi nõustuvad, et seks kellegi teisega peale oma partneri on ilmselgelt petmine. Aga kuidas on lood mõne seksika tekstisõnumiga? Või Facebookis oma eksiga suhtlemisega?

Huffington Posti ja YouGov ühises uuringus selgus, et vaid 48 protsendi vastanute arvates on petmine see, kui nende partner suudleb kedagi teist huultele. Üllatavalt peab aga lausa 79 protsenti vastanutest petmiseks seda, kui nende partner saadab kellelegi teisele seksika tekstisõnumi või pildi. 60 protsenti vastanutest arvas, et petmine on see, kui nende partner loob kellegi teisega sügava emotsionaalse sideme.

Kuidas on lood Facebookiga? 24 protsenti küsitluses osalenutest arvas, et petmine on ka see, kui nende partner Facebookis oma eksiga suhtleb. Sama protsent vastanutest arvas ka, et petmise alla kuulub ka nende partneri stripiklubis käimine.

Küsitlusest selgunud üllatavad faktid:

·      58 protsenti naistest arvas, et kellegi teise kui oma partneri suudlemine on petmine. Sama arvas vaid 40 protsenti meestest.

·      Kellegi teise huultele suudlemist pidasid petmiseks rohkem nooremad inimesed kui vanemad: 74 protsenti 18-29-aastastest pidas seda petmiseks, aga vaid 53 protsenti 30-44-aastatest, 38 protsenti 45-64-aastastest ja 30 protsenti üle 65 aasta vanustest pidas kellegi teise suudlemist petmiseks.

·      85 protsenti naistest arvas, et nende partner petab neid, saates kellelegi teisele seksika tekstisõnumi. Seesama tegevus on petmine 74 protsendi meeste arvates.

·      Vaid 50 protsenti meestest arvas, et petmine on see, kui nende partner loob kellegi teisega sügava emotsionaalse sideme, aga lausa 70 protsenti naistest pidas sügava emotsionaalse sideme loomist petmiseks.

·      Facebookis oma eksiga suhtlemist pidas petmiseks 26 protsenti naistest ja 21 protsenti meestest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles