Anu Saagim: saan alati hakkama – ka siis, kui mu kõrval ei ole tugevat meest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim koos ema Tiinaga
Anu Saagim koos ema Tiinaga Foto: Jelena Rudi

Meelelahutusportaali Elu24 peatoimetaja Anu Saagim rääkis ajakirjale Naised, et on õppinud vastu pidama ja mitte mingil juhul kergelt alla andma. Seda tänu oma emale, kes on väga kange naine.

«Sitkus on mu ema märksõna,» selgitas Anu. «Ta on alati ka väga kesiste võimalustega ideaalselt hakkama saanud. Ma pole teda näinud murdumas, halamas või meeleheitel. Ema tõde on see, et kui on vähe raha, siis tuleb rohkem tööd teha.»

Ka Nõukogude ajal ei jäänud pere millestki ilma, sest Anu ema nägi selle nimel palju vaeva. «Ema tahtis, et meil oleks kõik nii materiaalselt kui ka emotsionaalselt väga hästi. Ema on seda lippu alati kõrgel hoidnud ja seda olen temalt ka õppinud,» tõdes bravuuritar. «Ma olen samasugune – saan alati hakkama, ka siis, kui mu kõrval ei ole tugevat meest. Olen õppinud vastu pidama ja mitte mingil juhul kergelt alla andma. Ma olen samasugune sitke ja kange naine nagu mu ema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles