Kaheksa kurba märki, et ta ei ole eksist üle saanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sinu uus kallim lõpetas just eelmise suhte. Oled mures, et südames on veel teine? Siin on kaheksa märki, mis reedavad, et armsam pole oma endisest partnerist veel üle saanud.

Ta räägib oma endisest liiga palju

Iga kord kui temaga kokku saad, mainib ta mitmel korral oma eksi. Vahet pole, kas ta meenutab vanu häid aegu või sarjab teda kogu hingest. Ka võib see piirduda kergete vihjetega stiilis «Sulle meeldib ka latte? Mu eksile meeldis just selles kohvikus käia». Liiga palju viiteid eksile on selge märk, et endine kaaslane on tal pidevalt mõtteis, kirjutab Fox News.

Ta ei maini oma eksi mitte kunagi

Endise kaaslase täielik mahasalgamine on omamoodi ohumärk. Kuidas saab ignoreerida inimest, kellega enne pidevalt koos oldi, ehk isegi koos elati? Võib-olla tunneb ta end süüdi, et mõtleb kogu aeg eksile. Võib-olla ta proovib unustada. Kui ta on eksist üle saanud, peaks ta saama vabalt oma möödunud elust rääkida.

Ta jälgib veebis eksi elu

Kui su uus kaaslane peab pidevat arvet selle üle, mida ta endine partner parasjagu teeb, ei ole ta temast üle saanud. Selge märk on see, kui ta on endast väljas, et endisel on uus suhe.

Nad suhtlevad omavahel liiga palju

Nad helistavad, saadavad sõnumeid ja kirjutavad teineteisele väga tihti. Tundub, et ta investeerib rohkem oma aega eksile kui sulle. Kui eks on ikka veel see, kes käib ta koeraga jalutamas, lund rookimas või autot parandamas, siis pole tõenäoliselt kumbki neist uueks suhteks päris valmis.

Nende suhet meenutavad mälestusesemed on ikka veel nähtaval kohal

Nende pildid ja muud mälestusesemed on kõikjal teistele vaatamiseks olemas ja tal pole tahtmistki neid kõrvale panna.

Teie suhe ei arene

Kui keegi pole eelmisest suhtest üle saanud, siis on tal raskusi uuele suhtele pühendumisega. Kord on ta lähedane, siis jääb jällegi kaugeks.

Ta kiirustas suhtesse sinuga

Või veel hullem – teie suhe sai alguse siis, kui ta oli veel eelmisega suhtes.

Intuitsioon

Sa lihtsalt tead. Kui sulle valmistab ebamugavust roll, mida eks sinu uue kallima elus mängib, siis on sel oma põhjus. Küsi talt selle kohta otse ja paku talle võimalust endisest üle saada (üksi olla) enne kui ta kellegi uuega (sinuga) suhet alustab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles