Naised meenutavad: elu parimad ja halvimad suudlused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suudlemine on imeline tegevus, kui seda õigesti teha. Yahoo! Shine vahendab naiste parimaid ja halvimaid suudlusi. Tehke märkmeid, mehed!

«Ühel peol, kui ma noorem olin, läksime poisiga kappi ja hakkasime suudlema. Tema keel oli nii pikk ja ta ei osanud seda kuidagi kontrollida, seega ta lakkus terve mu alumise näo osa üle. See oli nii vastik! Ma tõmbusin eemale ja tema imestas, et miks me lõpetasime?»

«Minu parim suudlus oli koos kallimaga öösel ujumas olles. Vesi, keha külge kleepuvad ujumisriided ja vaikus. Tõeliselt kuum!»

«Käisin hiljuti kohtingul mehega, kes tundus olevat normaalne ja lahe. Aga kui me suudlesime, siis ta surus oma keele mulle nii sügavale kurku, et mul peaaegu tekkis okserefleks. Ta kas ei märganud seda või see ei huvitanud teda. Pealegi tema suus oli selline maitse, nagu ta oleks paki sigarette ära tõmmanud ja kaks päeva hambaid mitte pesnud. Väga ebameeldiv!»

«Mulle meeldis üks kutt aasta aega, kuid tema polnud minust esialgu huvitatud. Ühel päeval kutsus ta mu aga välja ja vabandas, et enne nii nõmedalt oli käitunud. Ühel õhtul jalutasime tänaval ja ma olin just talle parajasti midagi rääkimas, kui ta mu vastu ühe maha tellinguid lükkas ja suudles. Lõpuks selgus, et tegemist oli väga veidra inimesega, kuid see oli mu elu parim suudlus.»

«Minu parim suudlus oli siis, kui matkasime mehega Alpides keset talve ja ta võttis mu näo oma käte vahele ning ütles: «Ma tahan sinuga ühel päeval abielluda»... ja suudles mind. See oli nii ebareaalne ja tegi mind nii õnnelikuks.»

«Üks parimaid suudlusi oli see, kui kutt lükkas mu väga julgelt vastu seina ja tõeliselt suudles mind. Ärge arvake, et naised nii õrnakesed on, mehed!»

«Olin ükskord oma kallima juures ja ta pakkus mulle vinnutatud liha. Ma keeldusin viisakalt. Ta teeskles, et teda see ei huvita ja sõi kõik liha ära umbes tunnike enne minu lahkumist. Kui ma hakkasin ära minema, tuli ta mind uksele saatma, et mind suudelda. Selgus, et ta oli näritud liha omale põske kogunud ja surus seda siis keelega mulle suhu, et ma seda «prooviks». Väga nõme tegu!»

«Kõige kuumem suudlus mu elus oli mu esimene suudlus mu praeguse mehega. Meie näod olid pidevalt nii lähedal, et ma teadsin, et see juhtub iga hetk. Lõpuks kulus tal umbes viis minutit, et mind suudelda, kuid see ootusärevus muutis asja ülikuumaks!»

Kallid lugejad, millised on olnud teie parimad või halvimad suudlused?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles