Magustoit grillil - karamelligreibid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karamelligreip.
Karamelligreip. Foto: Lauri Laan

Santa Maria kokk Ilmar Räni õpetab grillil magustoiduks greipi küpsetama. Verigreibi asemel saab grillida ka näiteks pomelot, apelsini või sidrunit. Kõik oleneb sööjate maitse-eelistustest.

2          keskmist verigreipi (või pomelot, apelsini)

4 sl       suhkrut

4 tl       vanillisuhkrut

            Tellicherry pipart, veskis

            värsket münti

Lõika greibid pooleks ja tõsta grillile. Küpseta 2-3 minutit, kuni need on kuumad. Seejärel tõsta greibid grillilt ja raputa lõikepoolele suhkrut. Karamellista leeklambiga. Soovi korral jahvata peale värsket musta pipart ja värskeid mündilehti, serveeri kohe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles