Naiste vabavõistlus šokeeris Merle Partsi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merle Parts.
Merle Parts. Foto: Mati Hiis / SL Õhtuleht.

Kohtunik Merle Parts (45) on küll Tai poksi huviline, kuid võistlustel «Raju 11» naiste vabavõitluse nägemine mõjus talle väga ehmatavalt, kirjutab Kroonika.

«Naiste vabavõitlus mõjus eriti kurvalt,» tunnistas Parts. «Kui ikka naisterahval on silmnägu väga-väga katki, siis see ei ole eriti meeldiv vaatepilt. Seda ei olnud ma enne näinud ja see oli minu jaoks veidi šokeeriv –  ma seda üritust päris sellisena ette ei kujutanud…»

Merle sõnul ei ole Tai poksi võistlused kunagi nii verised, vähemalt pole tema seda näinud, kuigi on nimetatud võistlusi palju vaatamas käinud. «Kuna mulle on sümpaatsed budism ja kõik Taisse puutuv, veedan oma elust väga palju aega seal, nii palju kui võimalik. Olen käinud põhiliselt Tais võistlusi vaatamas.»

Merle hinnangul on Tai poks vaoshoitum. «Seal on igasugused erinevused, mitte ainult vigastuste liigis, mida võidakse tekitada. Mulle tundub, et seal on ka maailmavaatelised erinevused. Tai poksis on rohkem vastase austamist ja mõistlikkust – see on see, mis on mulle sümpaatne,» märkis tuntud kohtunik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles