Ilu-lounge: milleks on vajalik seerum?

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evely Ventsli
Evely Ventsli Foto: Erakogu

Kevad on ärkamise ja tärkamise aeg. Meie nahk vajab korralikku restart'i, et talveunest ärgata. Aastaaegade vaheldumisel on tihtipeale tunne, et tavalisest kreemitamisest jääb väheseks ja nahk vajab midagi tõhusamat. Kasutusele tuleks võtta seerumid, mida leidub nii erinevatele nahatüüpidele kui ka nahaseisunditele.

Seerumid sisaldavad tavalistest kreemidest rohkem aktiivaineid ja on tekstuurilt tavaliselt geeljad. Seerumid on mõeldud kasutamiseks kuuridena, kui nahk vajab ekstra turgutust. Et saavutada maksimaalne efekt, tuleks kasutada sama firma seerumit ja kreemi.

Selgus, et ka paljud tuntud naised peavad lugu seerumitest ja nad on lahkesti nõus meile jagama, millised on hetkel nende lemmikud.

Krista Lensin

Seerumite fänn olen olnud juba pikemat aega ja katsetanud paljusid erinevaid. Olen aru saanud, et aeg-ajalt vajab nahk intensiivsemat niisutust ja seerum koos kreemiga on asendamatu.

Minu lemmikuks on Eisenbergi lifting regenerating seerum, mida olen küll kasutanud alles lühikest aega, aga juba olen märganud, et minu nahk on tunduvalt paremas olukorras. Töö tõttu on mul elutempo kiire ja eks see kajastub vahel ka näos. Selle seerumi toime on ilmeline, kuna ta pinguldab ja taaselustab nahka isegi siis, kui tundub, et midagi enam ei aita. Samuti  meeldib mulle selle geeljas koostis, mis imendub nahka ülikiirelt ja tugevdab päevakreemi toimet.

Evely Ventsli

Seerumeid olen kasutanud vähe, kuna vanuse poolest pole mul veel nii intensiivset hooldust vaja läinud. Küll aga olen kasutanud Coverdermi vanish seerumit, mis mulle väga sobis, kuna on spetsiaalselt loodud õhukese, kergelt punetava ja kuperroosse naha tugevdamiseks ning raviks. Imet teeb see seerum ka tumedate silmaalustega, sest need muutusid mõne aja pärast palju värskemaks. Kasutasin sellele seerumile lisaks veel Coverdermi vanish päevakreemi. Mulle meeldib kasutada sama firma tooteid, sest need sobivad omavahel ja täiendavad üksteist.

Loore Härmat

Kuna ma ei ole eriti agar erinevate kreemide kasutaja, siis avastasin enda jaoks sellise universaalse ja minu arust ülitõhusa seerumi nagu  BTB13. See seerum aitab erinevate nahaprobleemide nagu kortsud, akne, nahasügelus jms korral. Seega, kui sul on mitu nahaprobleemi korraga, ei pea sa kasutama erinevaid kreeme või seerumeid, mille koostoime ei pruugi omavahel sobida. Looduslike toodete fännina sobis mulle ka see, et seerum sisaldab oroothapet ja L-karnitiini - need mõlemad on inimese kehas olemas ja seega pole vaja karta vastureaktsiooni. BTB13 on revolutsiooniline, kuna aktiveerib naha tüvirakke ja läbi selle hakkab nahk uuenema ja tervenema. Positiivne on see, et nii BTB13 seerumit kui kreemi saab kasutada ka silma all ja pole vaja soetada eraldi kallist silmakreemi.

Cathy Tullkvist

Avastasin oma uue lemmiku Finissage Medical Spa ilutoodete riiulilt ja selleks on prantsuse sarja Darphin sära andev ja pinguldav seerum Ideal Resource. Seerum koosneb kolmest igihaljast taimest: valgest hibiskist, Aasia vesinabast ja vooljast pargitatrast – kõigil neil on kollageeni ja hapnikku stimuleerivad toimed.

Seerumid olen avastanud just tänu sellele, et oma kuiva naha puhul vajan tõhusamat ja samas kiiret toimet. Olen selle leiu üle õnnelik ja tänulik!

Stella K. Wadovsky

Mul polnud enne möödunud aastat seerumitega suuri kokkupuuteid, kuid kuna selja taga oli ebameeldiv antibiootikumikuur, mis oli mu näonahalt viimse jume viinud, otsustasin proovida Selverti C-vitamiini seerumit ja pean seda üheks parimaks leiuks. Ma ise kasutan seerumit nüüd aastas kaks kuuri (3 nädalat järjest) ja vahel teen nädal enne eriti olulist üritust seitsmepäevase kuuri.

Kasutan seerumit ainult öösel, kõik hea ja toitev tasub just ööseks nahale kanda. C-vitamiin ise on asendamatu antioksüdant ja nahale fantastiline vitamiinipomm. Huvitav on, et mitte ükski vistrik ei tülitanud mind seerumi kasutamise ajal ja veel mõnda aega pärast seda. Tasub meeles pidada, et selleks, et seerumid avaldaksid pakendil lubatud mõju, on vajalik korralik naha ettevalmistus. Kogu nahahoolduse tugisammas on õige ja regulaarne naha puhastamine, koorimine ja niisutamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles