Hamburger meeldib? Aga 7500 kõhulihasteharjutust?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled ka üks neist inimestest, kes loeb piinlikult kilokaloreid ja arvutab, kui palju tuleb pärast jäätise või friikartulite söömist trenni teha? Või oled mugav sööja, kes ei hooli kalorisisaldusest, peaasi, et maitseks hästi?

Portaal Yahoo! Shine pidas nõu toitumisekspertidega ja selgus, et pärast ühe suure burgeri söömist tuleb näiteks teha 7500 kõhulihasteharjutust, et söödud kilokalorid ära põletada. Loe, millist trenni nõuavad teised rämpstoidud.

Suur hamburger

Suur hamburger sisaldab vähemalt 630 kilokalorit ning nende põletamiseks tuleks vähemalt tund aega treenida kõndimissimulaatoril. Eelistad pigem kõhulihasteharjutusi? Neid tuleb teha tervenisti 7500 tükki.

Jäätis

Näiteks meiegi poodides leiduv Ben & Jerry's jäätisetootja mõni sort sisaldab 280 kilokalorit iga poolekulbise koguse kohta. See võrdub aga enam kui tunniajase jõutreeninguga. Aga kes piirduks vaid ühe portsu jäätisega? Ikka süüakse mitu portsu ning seejärel tuleks umbes 5 tundi jõusaalis treenida.

McDonald'si Big Mac eine

Ainult burger üksi annab 550 kilokalorit ning selle põletamiseks tuleks umbes 8 kilomeetrit joosta või teha umbes 25 ringi ümber standardmõõdus jalgpalliväljaku.

Klassikalised kartulikrõpsud

Ühes umbes 40 grammises pakis on 240 kilokalorit ning sellest saab vabaneda treenides umbes pool tundi sõudesimulaatoril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles