Bostoni pommirünnakus jala kaotanud tantsuõpetaja: ma tantsin kunagi uuesti!

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adrianne Haslet-Davis
Adrianne Haslet-Davis Foto: Youtube

Aprilli keskel Bostoni maratoni ajal aset leidnud pommiplahvatustes jala kaotanud võistlustantsuõpetaja Adrianne Haslet-Davis on hoolimata õudsele kogemusele äärmiselt positiivse hoiakuga ja usub, et tantsib kunagi uuesti.

Naine oli maratoni vaatamas koos oma mehe Adamiga, kes oli just naasnud Afganistanist, vahendab Huff Post.

Tänu abivalmis pealtvaatajatele sai Adrianne küll kiirelt meditsiinilist abi, kuid ometi ei suutnud arstid tema jalga päästa.

Naine on alates õnnetusest välja näidanud tohutut jõudu ja positiivsust. «Mul on olnud paremaid aegu, aga praegu on ka kõik okei,» sõnas ta hiljuti antud intervjuus. «Ma tahan, et inimesed teaks, et on võimalik tulla välja olukordadest, mis tunduvad sama õudsed kui maailmalõpp ja olla pärast läbielatut veelgi tugevam.»

«Viskasin oma kargu kohe toa nurka ega ole seda veel kordagi kasutanud. Ma ei saa lubada, et mingi suvaline inimene tuleb ja röövib kogu mu elu. Seega, ma tahtsin kunagi uuesti. Ja kuigi ma pole olnud väga suur jooksja, kavatsen järgmisel aastal maratonile minna,» ütles optimistlik naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles