Viis lihtsat ja lühikest nõuannet edukaks esimeseks kohtinguks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kohtingute kokkuleppimine pole üldse lihtne ja kui sa tahad, et esimesele kohtingule järgneks ka teine, siis suhteekspert Matthew Hussey jagab portaalis Yahoo! Shine viis lihtsat nõuannet, kuidas seda kindlustada.

Esiteks, ära valmistu kohtinguks liiga agaralt, sest see muudab sind vaid närviliseks ja sa tunned end ebamugavalt. Mõnikord on parem otse töölt kohtingule minna, sel viisil oled kõige tõenäolisemalt sina ise.

Kui saate partneriga kokku, näita koheselt, et oled taktitundeline ja viisakas. Ulata tervituseks käsi või puuduta õrnalt tema õlga. Tervituseks sobib ka väike põsemusi. See annab kaaslasele märku, et tegemist pole ametliku ärilõunaga.

Kui olete laua taha istunud, ära istu oma kaaslase vastu. Istuge kõrvuti, sest nii tekib intiimsem õhkkond.

Vestluses ära ürita olla kõike korraga. Matthew Hussey sõnul ei tohiks tekitada muljet, et tegeled saja asjaga korraga. See näitab, et üritad kõigest väest partnerile meele järgi olla. Ole oma huvide suhtes aus, ära liialda.

Kes peaks aga esimese kohtingu eest maksma? Hussey soovitab naisel oma rahakoti järgi haarata, kuid lasta siiski mehel maksta. Oluline on see žest, et sa vähemalt pakud, et tasud arve ise. Kui sa seda žesti ei tee, jääb mehele mulje, et tegemist ongi naisega, kes kõike iseenesest mõistetavana võtab ja alati midagi eeldab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles