Üllatavad toiduained, mida ei tohiks enne seksi süüa

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Loodad, et õhtusöök rajab teed seksikale müramisele linade vahel? Kuigi väiksed snäkid nagu pähklid ja tume šokolaad tekitavad kirge, on mitmeid toiduaineid, mis seksihimu hoopis vähendavad.

Kui tahad seksida, siis ürita neid vähe tuntud kiretapjaid vältida, kirjutab Yahoo! Shine.

Hot dog

Kuigi väliürituste suur lemmik täidab kõhtu, ei garanteeri see, et veedad hiljem mõnusalt aega magamistoas. Hot dog'is olevad küllastunud rasvad ummistavad peenise ja vaginaalseid veresooni, luues sel viisil mitte kõige paremad tingimused seksimiseks.

Piparmünt

Halb hingeõhk pole kellegi jaoks erutav, kuid selle leevendamine piparmündiga ei pruugi mõjuda seksitungile hästi. Piparmündis leiduv mentool võib vähendada testosterooni taset ning seetõttu langeb ka seksiisu. Piparmündimaitselise nätsu närimine mõjub veelgi hullemini, sest närimisega jõuab organismi ka õhk ning see tekitab röhitsemist. Kui tahad tingimata piparmündi maitset suhu saada, proovi piparmündi teed, sest selles on suhteliselt vähe mentooli ja see mõjub seedimisele paremini kui näts.

Friikartulid

Nagu ka hot dog'ide puhul, võivad friikartulites olevad transrasvad negatiivselt mõjutada testosterooni taset ja vereringet. Lisaks võib friikartulite kõrge soolasisaldus muuta raskemaks erektsiooni hoidmise nendel meestel, kel on kõrge vererõhk. Kui sul on kartuliisu, eelista keedetud kartulit, sest see aitab vallandada dopamiini, mis mõjub positiivselt ka voodielule.

Vein

Kui klaasike veini võib õige meeleolu tekitada, siis terve pudeli joomine võib seksitungi tappa. Alkohol alandab puudutamistaju ja nõrgendab ka orgasmi. Kained mehed suudavad ka paremini erektsiooni hoida. Seega, kui loodad õhtul linade vahel veidi mürada, jäta alkohol joomata.

Energiajoogid

Kuigi võib tunduda, et energiajoogid aitavad kauem energiat üleval hoida, annavad suur kogus suhkrut ja kofeiini koos vaid ajutise energiasööstu ning energia langeb hiljem ülikiiresti. Teisisõnu ei pruugi sul energiat piisavalt jätkuda, et seksi lõpuni vastu pidada. Lisaks võib suur kogus suhkrut alandada testosterooni taset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles