Kiida oma ema!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SOS Lasteküla

Läheneva emadepäeva eel kutsub SOS Lasteküla inimesi tunnustama emasid hoole ja armastuse eest, soovides panna inimesi rohkem mõtlema ema rolli üle ja jagada SOS Lasteküla Facebooki kontol vahvaid lugusid oma emast.

Selleks on SOS Lasteküla Facebooki kontol 15.aprilist - 12.maini avatud keskkond «Kiidame emasid», kus iga soovija saab tunnustada oma ema, kirjutades väikese loo tema kohta.

«Eestis on vähemalt  2000 last, kellel pole olnud õnne tunda ema armastust ja hoolivust.  Enamik meist on palju õnnelikumad, sest meil on, kellele öelda aitäh. SOS Lasteküla sooviks on, et vähemalt kord aastas leiaks igaüks meist aega öelda oma emale, kui tähtis ta talle on ning miks on ta parim ema. On hea, kui emad seda kuulevad ja oma teadmisele kinnitust saavad,» räägib SOS Lasteküla juht Margus Oro.

«Samuti soovime tunnustada kõiki SOS lastekülade emasid, kelle südames on ruumi lisaks oma lastele ka oma ema hooleta jäänud laste jaoks. See on suur töö, mis väärib meie kõigi sügavat kummardust. Nende emade tööd on võimalik toetada ja seda saame me kõik teha,» lisab Margus Oro.

Keila, Põltsamaa ja Narva-Jõesuu SOS lastekülad on koduks 150 lapsele. Iga pere südameks on SOS ema, kelle hoole all on kuni 6 erinevas vanuses last, seal hulgas mitmed ka erivajadustega. Ema tuleb meile tööle teadmisega, et ta kasvatab üles põlvkonna jagu lapsi ja ta on laste juures nii päeval kui öösel, nii muredes kui rõõmudes.

SOS emasid saab toetada SIIN või  telefoni teel: 900 6690  – €5, 900 6680  – €10, 900 6670  – €25

Vaata ka videot, kus SOS Sõprade klubi asutaja Kristina Šmigun-Vähi räägib loo oma emast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles