Kümme omadust, mida mehed naistes otsivad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Milline on ideaalne tüdruksõber? Kas tal peab olema silmipimestav välimus ja suured rinnad? Või on olulisem huumorimeel ja mõistlikkus?

Vastupidiselt paljulevinud arvamusele ei otsi suurem osa mehi enda kõrvale supermodelli. Nad otsivad vaid ideaalset kaaslast: rahulikku ja mõistvat naist, kes on armas ja õrn, kirjutab YourTango.

Järgnevalt on toodud kümme atraktiivset omadust, mis partneriotsinguil meeste mõtteis mõlguvad.

Enesekindlus. Miski pole seksikam kui naine, kes on endaga rahul. Kui sa uurid mehelt aeg-ajalt, kas üks või teine riideese teeb sind paksuks, siis lõpeta küsimine. Kui vajad pidevalt tema kinnitust, et oled ilus, siis võivad tal endal hakata sinu osas küsimused tekkima.

Intelligentsus. Pärast keskkooli ei tunne mehed enam huvi naiste vastu, kes käituvad kui bimbod. Mehed tahavad naist, kes oleks nendega võrdne. Näita, et oled tark ja nutikas naine ning mees on kohe erutatud.

Keegi, kes ei nõua võimatut. Mees tahab olla su rüütel valgel hobusel ning kohelda sind kui printsessi... Kuid see ei tähenda, et sa peaksid printsessi kombel käituma. Anna talle võimalus end romantiliste õhtusöökide või muu ilusaga üllatada ilma, et peaksid seda temalt eelnevalt nõudma. Ta tunneb kergendust, et ei pea pidevalt pingutama ja üllatuslikult inspireerib see teda tihemini sind üllatama.

Spontaansus. Üks esimesi asju, mis suhtest tavaliselt kaob, on spontaansus. Jääte reedeõhtuste kohtingute lõksu ning peagi kaob teievaheline säde. Ärge laske sel kaduda. Meestele meeldib naine, kes on võimeline hetke ajel käituma.

Muretu suhtumine. Kõige parem asi, mida suhtes teha? Lõõgastu. Lihtsalt lõõgastu. Kui tuled koju pärast pikka tööpäeva ja näed, et kraanikauss on nõusid täis, siis tahaksid ilmselt oma frustratsiooni mehe peal välja elada. Selle asemel unusta need nõud ja lihtsalt lõõgastu. Ühelegi mehele ei meeldi näägutamine, kuid kõigile meestele meeldib naine, kes on võimeline pisiasjadest mööda vaatama. Suhe on tugev, kui suudate üksteisega koos olles end vabalt tunda.

Mängulisus. Meestele meeldib, kui naised nende naljade üle naeravad. Teisest küljest ei tohi jätta endast muljet, et su peas veerevad ringi põhupallid ega olla pidevalt ülitõsine. Iroonilised kommentaarid ja nutikad vastused võivad olla just see, mis teievahelist sädet elus aitavad hoida. Pealegi on naermine väga hea armurohi!

Sensuaalsus. Eelnevalt sai mainitud, et välimus pole kõige olulisem, hoopis tähtsam on sinust kiirgav seksikus ja enesekindlus, mis tema pilku püüavad. Tunne oma naiselikkuse üle uhkust. Jäta kohtinguõhtul dressid toa nurka ja tõmba kapist välja väike must kleidike, mis sinna ehk liiga pikalt peitu on jäänud. Tunne end oma seksuaalsuses mugavalt... Ja näita seda oma mehele sensuaalselt.

Ausus. Kui ta sind usaldada ei saa, kuidas peaks ta sind nägema oma tüdruksõbra või isegi abikaasana? Hoia asjad oma suhtes ausad ja avameelsed.

Iseseisvus. Kohtingud kirgliku naisega? Kuum! Kohtingud ülimalt klammerduva naisega? Mitte nii väga. Ükski mees ei taha naist, kellele tuleb pidevalt sõnumeid saata, helistada või iga viie minuti tagant kohtuda. Lase tal sõpradega pokkerit mängida. Lase tal käia semudega palli mängimas. Õpi, kuidas mehele tema isiklikku ruumi anda või ta võib su maha jätta.

Toetav suhtumine. Mehed tahavad olla need, kes pere eest hoolitsevad, aga ka kõige tugevamatel meestel on vaja pehmet kohta, kuhu maanduda. Ta tahab teada, et sa toetad teda ja kaitsed ta seljatagust, kui ta peab raskeid otsuseid langetama. Ole toetav, kuid mitte lämmatav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles