Ehtedisainerite salongiõhtul saab tutvuda oma ala tipptegijatega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aija Kivi Jewellery
Aija Kivi Jewellery Foto: Loomeinkubaator

18. aprillil kell 17.30 kutsub showroom ZERO° kõiki huvilisi salongiõhtule - unikaalseid sõrmuseid, kõrvarõngaid ja käevõrusid saab osta otse disainerite käest, samuti kuulda erinevate ehete valmimislugu.

Ehtekollektsioonidega on vaid sel õhtul moepoes esindatud ehtedisainerid Hans-Otto Ojaste, Sofja Markarova, Annika Kedelauk, Ruta Petronyte,  Kateryna Popo, Darja Popolitova, Aija Kivi ja Keiu Koppel.

Ehete valmistamine on tänapäeval muutunud üsna populaarseks hobiks, mis aga omakorda sunnib professionaalseid ehtekunstnikke oma töödesse enam panustama nii kvaliteedis kui ka disaini originaalsuses. 18. aprilli õhtul toimuva showcase’i raames on  võimalus originaalehteid lähemalt katsuda, kaela panna ja originaalsusega n-ö sõbraks saada. Samuti tutvustatakse salongiõhtul erinevusi disainitud ja masstootmises loodud ehete vahel. Professionaalid pühendavad loomingule tükike ennast, andes ehtesse teatava hingelisuse.

Ürituselt on võimalik saada ka ehe nauding leitud uuest ehtest, mis omakorda täiendab igaühe ainulaadset stiili. «See on alati rõõmustav, kui unikaalne ehe kohtub sobiva isikuga,» räägib Ruta Petronyte, noor ehtekunstnik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles