Millise kehaosa pärast muretsevad naised vanemaks saades kõige enam?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Unustage kanavarbad ja hallid juuksed - vanemaks saades muretsevad naised kõige rohkem hoopis oma käte pärast.

Uuringud on näidanud, et naised kardavad, et käte seisukord võib reeta nende tegeliku vanuse, tänu välja paistvatele veenidele, järjest õhemaks muutuvale nahale ja maksaplekkide tekkele, kirjutab Daily Mail.

Üks kaheksast naisest tunnistas, et muretsevad oma käte pärast tunduvalt rohkem kui näo pärast ja 36 protsenti naistest sõnas, et nemad muretsevad võrdselt nii käte kui näo pärast.

Käte pärast tunnevad muret ka kuulsad naised. Näiteks Madonna on korduvalt piltidele jäänud kandes kindaid, et varjata oma käte välimust.

Eksperdid selgitasid, et kui näo nooremaks muutmise jaoks on olemas süstid ja operatsioonid, siis käte välimuse muutmiseks ei ole palju variante. Seetõttu reedavadki käed väga hästi inimese tõelist vanust.

Dermatoloogide sõnul puutuvad käed pidevalt kokku näiteks päikese ja erinevate pesuvahenditega ning paljud lihtsalt unustavad, et käed vajavad rohkem hoolt kui teised kehaosad.

Lisaks selgitati välja, et naiste võitlus vananemismärkidega algab juba enne 30. eluaastat. Kui teismeliseaastad veedetakse end pidevalt vanemaks tehes, siis 20. eluaastate alguses on naised jõudnud punkti, kus ollakse oma välimusega rahul. Kuid juba 29-aastaselt hakatakse oma välimuse üle taas muret tundma ning siis soovitakse end üha nooremaks teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles