Valged hambad muudavad nooruslikumaks ja aitavad tööd leida

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Särav naeratus võib aidata tööd leida või kohtingule saada, sest valged hambad jätavad mulje, et oled edukas, hea alluv, atraktiivne ja muudavad su lausa viis aastat nooremaks.

Brittide seas läbi viidud küsitlusest selgus, et inimesed tahaks, et nende hambad oleks vähemalt kaks tooni heledamad. Hambaarstide sõnul on kollased hambad inglaste seas endiselt suureks probleemiks, kirjutab Daily Mail.

Hambaarstide andmetel küsivad umbes 75 protsenti patsientidest hambavalgendust ning paljud toovad näiteks mõne kuulsuse, kelle naeratust nad eelistaks.

Peaaegu kolmandik meestest arvas, et valged hambad näitavad jõukust ja sotsiaalset staatust ning jätavad mulje, et inimene on käinud erakoolis või ülikoolis.

Küsitluse viis läbi hambapuhastusvahendeid tootev Oral B ning tulemused näitasid, et valged hambad võivad vanusest lausa viis aastat maha võtta. Ning samas suurendada atraktiivsust ligi 20 protsenti.

Kohtingutel on kollased hambad ja halb hingeõhk suurimaks miinuseks, ületades isegi koleda soengu ja vinnilise näo, ja mehed muretsevad koledate hammaste pärast isegi rohkem kui kiilanemise pärast.

Oral B esindaja selgitas, et tänapäeval tasub investeerida ilusasse naeratusse, sest see võib kindlustada parema töökoha või kohtingu ihaldusväärse inimesega.

Küsitluses uuriti üle 2000 briti mehe ja naise arvamusi seoses hammaste ja suuhügieeniga. Samuti küsitleti hambaarste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles