Maria Soomets: enesekehtestamine ei ole midagi negatiivset, seda oodataksegi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Soomets
Maria Soomets Foto: Sille Annuk

Maria Soomets ja tema elukaaslane Robert Annus on viimased poolteist kuud töötanud usinalt monoetenduse «Härrasmees» kallal, mis esietendub laupäeval Tartu sadamateatris. Huvitaval kombel on paar seekord rollid vahetanud – Maria on lavastaja ja näitlejana astub üles Robert.

Maria Soomets on varemgi lavastanud, kuid «Härrasmees» on varasematest keerulisem tükk ning kui tema juhendab näitlejat, siis aitab ka Robert tal lavastajatööga kohaneda, kirjutab Õhtuleht. «See on arenguetapp ja ma olen selle eest väga tänulik, et ta on mind utsitanud olema julgem ennast kehtestama,» sõnas Maria. Enesekehtestamine ei ole naljakal kombel midagi negatiivset – sinult seda ju oodatakse.»

Maria sõnul on lavastaja mõnes mõttes samamoodi roll, mille mängimiseks on vaja teatavaid oskusi – seda on ta Robertilt õppinud. «Ja mina olen teda näitlejana, arvan, et päris hästi suunanud ja avanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles