Kui paljud naised on oma välimusega rahul?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Võiks ju arvata, et õrnema soo jaoks on kõik võimalused tänapäeval olemas, et välimuse eest hoolt kanda ja end oma äranägemise järgi ilusaks muuta. Ometi selgub, et ligi pooled naistest pole oma väljanägemisega rahul.

Briti naiste seas tehtud uuring paljastas, et vaid pooled naistest on rahul sellega, kuidas nad välja näevad, kirjutab Daily Mail.

88 protsenti naistest peavad tõelise ilu aluseks enesekindlust, seega võib järeldada, et kui vaid üksikud naised on oma välimusega rahul, siis vaevleb suur osa naisi ka enesekindluse puuduse käes.

Üks 36-aastane osaleja vastas, et naise teeb ilusaks see, kui ta on jõudnud elus teatud punkti ning oskab hinnata ja uhkust tunda selle üle, mis ta elus saavutanud on.

Teine 38-aastane naine sõnas, et on terve hulk naisi, kelle kinnisideeks pole välimus või nooruse säilitamine, ent ometi üritavad nad alati parimas vormis end näidata.

Uuringu korraldas orgaanilisi nahahooldustooteid valmistav firma nimega Pai. Nende esindaja sõnul ei taha naised, et neile pidevalt meelde tuletatakse, kuidas välja näha, vaid nad tahavad end omas nahas hästi ja enesekindlalt tunda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles