Kevadsuvised kingatrendid: moes on kõik, mis pole igav

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kingamood 2013. Julged neoonvärvid.
Kingamood 2013. Julged neoonvärvid. Foto: Olesija Roos

Olesija Roos kirjutab Kingakaubamaja blogis selle aasta kevadsuvistest trendidest. Mis on in ja millised kingakesed jäävad meie garderoobis paremat aega ootama? Hea uudis on see, et valik on meeletult suur ja moes on kõik, mis ei ole igav.

Täna tuleb juttu värvidest, kevad 2013 on hästi rõõmus ja värviline. Minu meelest on see lausa suurepärane uudis. Mina isiklikult olen juba päris väsinud selle talve hallidest-mustadest-porivalgetest värvidest. Tundub, et mitte ainult mina.

Heidame pilgu erinevatele värvidele ja värvikombinatsioonide võimalustele, mida kingade maailm sel kevadel pakub.

NAISELIKUD PASTELSED VÄRVID

Õnneks neutraalsed värvid, mis on moes olnud viimased 3-4 aastat jäävad nüüd tahaplaanile, esile tulevad hästi naiselikud pastelsed värvid. Trendikuse esikolmik on ilmselgelt piparmünt, laimiroheline ja korallpunane. Hästi palju on ka beebisinist ja kahvatusinist, vanaroosat, lõheroosat ja sirelilillat.

JULGED NEOONVÄRVID

Kui pastelsed värvid ei ole just sinu eelistuste topis, pole muretsemiseks põhjust. Sel kevadel on erksad neoonvärvid peaaegu sama populaarsed ja trendikad kui pastelsed värvid. Erinevad disainerid on oma kollektsioonides kasutanud hästi palju säravat ja erksat kollast, oranži, rohelist ja türkiisi.

MUST JA VALGE, AJATU KLASSIKA

Klassika-armastajatele on ka midagi. Väga trendikas (ja ajatu) on võrratu must-valge kombinatsioon. Ka puhas ilus valge värv on punasel vaibal Hollywoodi staaride seas osutanud eriti populaarseks.

METALNE

Maailma tippdisainerite kevadsuvistes moeetendustes on tähtsal kohal olnud ka metalsed värvid. Enamik disaineritest eelistas hõbedat ja kuldset värvi või kui king ise hõbedane polnud, siis konts (või sokk) ikka.

ROMANTILISED LILLELISED MUSTRID

Roosikesed ja muud lillekesed on sel kevadel samuti väga populaarsed. Aga mitte ainult need. Kui erksad neoonvärvid või õrnad pastelsed värvid ei meeldi ja igasugused variatsioonid roosikestest ja muudest lillekestest peale ei lähe, siis valida on praktiliselt kõikide võimalike mustrite vahel. Moes on täpid (tuntud kui nn Polka dots), geomeetrilised mustrid, ussinahk ja selle imitatsioonid, aga ka palju muud põnevat. Nagu öeldakse, Sky is the Limit.

Soovin teie ellu palju värvilisi kingi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles